• PRO TV
  • Neti Sandu le-a citit in astre concurentilor de la ProFM Dance Official Party Car

Neti Sandu le-a citit in astre concurentilor de la ProFM Dance Official Party Car

Neti Sandu le-a citit in astre concurentilor de la ProFM Dance Official Party Car

Cei doi concurenti ramasi in lupta ProFM Dance Official Party Car au primit o vizita surpriza. Neti Sandu, astrologul de serviciu de la ProTV, le-a citit in astre si a incercat sa prevada care dintre ei va pleca acasa cu masina.

"Competitia este foarte stransa. Matei este Varsator, zodia vedeta a anului care a trecut,  iar Anca este Peste, zona vedeta a anului care tocmai incepe.  Din acest motiv traiectoria lor din punct de vedere al astrelor este foarte asemanatoare si va fi o lupta foarte stransa.", a declarat Neti. Atat Anca cat si Matei au fost foarte bucurosi de vizita vedetei ProTV si au incercat sa afle cat mai multe despre zodiile lor, despre cum le va merge in noul an sau cum ii influenteaza numerele si cifrele din viata lor.

Leivi Anca Lenora si Chirila Cristian Matei au intrat in concursul ProFM Dance Official Party Car pe 8 decembrie, iar cel care va rezista cel mai mult va pleca acasa cu un superb Opel Corsa. Ascultatorii pot afla noutati despre concurenti daca stau cu urechile pe ProFM Dance, pe 89.5 fm, iar imagini live cu cei trei pot fi urmarite non-stop pe www.profmdance.ro.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni