• PRO TV
  • Din 30 septembrie, un nou sezon “Dupa 20 de ani” debuteaza la Pro Tv

Din 30 septembrie, un nou sezon “Dupa 20 de ani” debuteaza la Pro Tv

Din 30 septembrie, un nou sezon “Dupa 20 de ani” debuteaza la Pro Tv

Intr-o perioada in care amenintarea unei crize economice pare sa bata iar la usa, in care societatea asista la o noua criza de autoritate si populatia priveste cu neincredere modul in care se fac si desfac hotararile pe scena politica, toata lumea simte nevoia de raspunsuri la nenumaratele intrebari pe care le ridica aceasta situatie.

Din 30 septembrie, in fiecare duminica dimineata, de la ora 10:00, “Dupa 20 de ani” va reveni cu un nou sezon, iar Cristian Leonte, moderatorul emisiunii si jurnalistii Cristian Hostiuc (director editorial “Ziarul Financiar”) si Claudiu Pandaru (redactor-sef Gandul.info) vor aduce in fata telespectatorilor Pro Tv principalii jucatori de pe scena politica romaneasca, dar si factorii de decizie din zona economica. 

Fiecare dintre acestia va expune in fata telespectatorilor Pro Tv modul in care intelege situatia politica si economica a Romaniei in acest moment, dar si traseul care  cred ca va fi adoptat pentru viitor.

Ce a facut fiecare politician pentru a scoate Romania din impas – aceasta va fi una dintre intrebarile la care va trebui sa raspunda orice om politic invitat in platoul emisiunii “Dupa 20 de ani”. 

Cristian Leonte, Claudiu Pandaru si Cristian Hostiuc vor incerca, prin intrebarile puse invitatilor lor, sa contureze un tablou cat mai coherent al situatiei in care se afla societatea romaneasca, dar si sa dea un diagnostic cat mai exact al acestei stari de fapt.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni