• PRO TV
  • Tanti Florica are o prietena de-o viata – Adriana Schiopu si un socru pe cinste – Rudy Rosenfeld  

Tanti Florica are o prietena de-o viata – Adriana Schiopu si un socru pe cinste – Rudy Rosenfeld  

Tanti Florica are o prietena de-o viata – Adriana Schiopu si un socru pe cinste – Rudy Rosenfeld  

In fiecare miercuri, de la 21:30, la ProTv, Adriana Schiopu si Rudy Rosenfeld se transforma in Victorita si Tataie, cea mai buna prietena a Floricai si socrul tolerat al acesteia.

„Victorita e o femeie simpla, cumsecade, haioasa, volubila si plina de viata”, marturiseste deschis Adriana Schiopu. Mai mult decat atat, rolul este unul cum nu se poate mai potrivit, de vreme ce de intepretul rolului principal, Florin Calinescu, o leaga o relatie de prietenie foarte veche. „Victorita e prietena de-o viata cu Florica, iar eu sunt prietena de-o viata cu Florin Calinescu, am fost colegi de clasa la facultate si colegi de teatru. Deci filmarile au fost agreabile”, a mai declarat actrita.

Rudy Rosenfeld
, pe de alta parte, recunoaste ca personajul Tataie, interpretat cu mult farmec, este extrem de diferit de el. „Sunt foarte diferit de Tataie, cred ca de-asta m-a si ales Florin, pe contre pied joci mult mai bine. Rolul acesta m-a solicitat foarte mult din acest punct de vedere, ca am incercat sa intru in pielea a ceea ce trebuie sa fie un fost securist”, a declarat Rudy Rosenfeld. Actorul isi descrie personajul din Tanti Florica cu mare drag: „Tataie este socrul Floricai si cel care, de fapt, a dat numele intregii familii, care traieste acum sub aripa ei. Ea este cea care ii iubeste pe toti, ii mustra pe toti, ii invata pe toti si, printre picaturi, toate acestea marturisesc viata pe care aceasta femeie a avut-o de-a lungul anilor”.

Tot el este cel care dezvaluie caracterul viclean al batranului: „Cand vrea, e foarte bolnav, tot cand vrea se face ca nu aude, cand vrea aude tot ce se intampla si cateodata o surprinde pe Florica cu replici sau lucruri la care nu s-ar fi asteptat”, mai dezvaluie Rudy Rosenfeld.

Tanti Florica isi iubeste atat prietena de-o viata, cat si socrul, dar in stilul ei specific. Cu Victorita imparte tot, dar isi face parte, iar pe Tataie nu ezita sa-l tachineze cu fiecare ocazie. „Florica banuieste ca Tataie ar avea ceva aur ascuns”, dezvaluie Rudy Rosenfeld, „si cam asta o face sa-l ingrijeasca, sa-l iubeasca si chiar sa-l chinuie – speranta ca intr-o zi va pune mana pe aur”, mai spune amuzat actorul.
 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni