• PRO TV
  • Roxana Ionescu nu mai ascunde nimic. A venit la "Happy Hour" fara strop de machiaj si a spus secrete din culisele divortului ei

Roxana Ionescu nu mai ascunde nimic. A venit la "Happy Hour" fara strop de machiaj si a spus secrete din culisele divortului ei

Roxana Ionescu <span style="color: rgb(255, 0, 0);">nu mai ascunde nimic. </span>A venit la "Happy Hour" fara strop de machiaj si a spus secrete din culisele divortului ei

Frumoasa si naturala Roxana vorbeste deschis despre lucrurile legate de ea care tin titlurile in ziare zilele acestea: participarea la "Dansez pentru tine" si divortul ei.

"Ma simteam un pic prost, ca si cum i-as fi luat locul, dar Monica m-a luat in brate si mi-a spus: Sa-mi duci baiatul in finala", a marturisit Roxana, care a intrat in concurs in locul Monicai Davidescu, grav accidentata.

Cat despre ce s-a scris in presa tabloida, ca nu ar mai vrea sa-l vada pe fostul ei sot, blonda sustine ca declaratiile ei au fost scoase din context.

Drept dovada ca totul sta tocmai invers, Roxana a declarat ca Laurentiu o sustine la participarea la "Dansez pentru tine". "Nu am divortat pentru ca m-ar fi inselat cu sora nasei. Nu mi-a picat bine cand am vazut, dar nu asta a fost motivul", a spus ea la "Happy Hour".

"Nu mai exista sanse de impacare. Odata ce-am luat o decizie, nu ma intorc", afirma cu tarie Roxana Ionescu cand vine vorba despre o posibila impacare.

"Sunt singura. Sunt intr-o relatie cu ProTV-ul. Sunt la Dansez pentru tine, urmeaza Vocea Romaniei", a glumit ea.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni