• PRO TV
  • Acasa la Nicoleta Luciu. Vezi cat de mult au crescut tripletii si cu cine seamana fetita ei:

Acasa la Nicoleta Luciu. Vezi cat de mult au crescut tripletii si cu cine seamana fetita ei:

Acasa la Nicoleta Luciu. Vezi cat de mult au crescut tripletii si cu cine seamana fetita ei:

Saptamana trecuta, Nicoleta Luciu i-a facut o surpriza lui Atiila Hainer, partenerul ei de la “Dansez pentru tine” si l-a invitat la ea acasa, sa-i cunoasca familia.

M-am jucat cu Zsolt in camera lui, avea o multime de jucarii. Mi-am adus aminte de copilaria mea, eu nu aveam jucarii, doar degetele… asta era Superman, asta era Batman. Oricum, am mai castigat inca un prieten. 




Si le-am dat de mancare tripletilor… Fetita e draguta la maxim, e preferata mea!” a recunoscut Hainer.

 

Sunt o familie mare si plina de iubire. Am gasit in Nicoleta un prieten, ma ajuta si are grija de mine” a povestit concurentul de la “Dansez pentru tine”.

Iesirea asta l-a facut pe Hainer sa inteleaga ce eforturi face Nicoleta sa fie la Dansez. E greu sa ai acasa 4 copii de crescut si sa vii la repetitii zambareata si cu buna dispozitie si sa ai accidentari si sa dormi doua ore pe noapte. Dimineata sa te trezesti la prima ora, sa ai grija de copii si iar de la capat. Nicoleta e o superfemeie” spune si Bogdan Boanta, coregraful perechii de la “Dansez”.



La 31 de ani, Nicoleta Luciu a nascut tripleti, pe 1 octombrie - pe Kim, Kevin si Karoly. Vedeta tv si sotul ei, omul de afaceri Zsolt Csergo, mai au inca un baietel, pe Zsolt Jr. acum in varsta de 4 ani.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni