• PRO TV
  • Muzicianul Ronnie Wood s-a casatorit cu o femeie care are jumatatea varstei lui

Muzicianul Ronnie Wood s-a casatorit cu o femeie care are jumatatea varstei lui

Muzicianul Ronnie Wood s-a casatorit cu o femeie care are jumatatea varstei lui

Rockerul Ronnie Wood este acum barbat insurat. Sa speram ca a treia oara este cu noroc!

Chitaristul faimoasei trupe Rolling Stones, 65 de ani, s-a casatorit cu iubita lui, Sally Humphreys, 34 de ani, intr-o ceremonie private in Londra, vinerea aceasta, scrie The Mirror.

 Sally, care este cu 31 de ani mai tanara decat el, este producator de teatru. Cei doi s-au casatorit dupa o relatie de numai sase luni. Luna aceasta, frumoasa bruneta a declarat despre diferenta de varsta dintre ei: “Exista o diferenta destul de mare. As fi preferat sa nu fie, dar uite ca este”.


Foto: GETTY IMAGES

Imbracat intr-un costum bleumarin elegant, cu trandafiri roz pal in piept, Ronnie a avut trei cavaleri de onoare, printer care si doi colegi de breasla,  Keith Richards si  Rod Stewart.

 Humphreys radia de fericire intr-o rochie de mireasa simpla, cu manecile trei sferturi, cu o cordeluta de argint in par si cu un buchet de trandafiri in mana.


Foto: Splash news


Ronnie Wood a mai fost casatorit de doua ori pana acum cu Krissy Findlay – mama baiatului sau, Jesse – din 1971 pana in 1978 si cu JO Howart, acum in varsta de 57 ani, din 1985 pana in 2008.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni