• PRO TV
  • Francesca, romanca perfecta de la spate. Artista de 17 ani care a impresionat cu fizicul ei vrea acum sa sparga topurile muzicale

Francesca, romanca perfecta de la spate. Artista de 17 ani care a impresionat cu fizicul ei vrea acum sa sparga topurile muzicale

Francesca, romanca perfecta de la spate. Artista de 17 ani care a impresionat cu fizicul ei vrea acum sa sparga topurile muzicale

Francesca Lucarelli este una dintre cele mai cool aparitii din industria muzicala romaneasca. A fost comparata cu Selena Gomez, dar si cu Jennifer Lopez, dupa ce a postat pe Facebook o serie de fotografii cu ea la plaja (vezi galeria foto de mai jos). Acum, Francesca si-a lansat primul single din cariera, "Paradise", alaturi de MediaPro Music si MTV Romania.

Pentru single-ul "Paradise", cantareata a colaborat cu David Deejay. "Ne-am dorit amandoi sa facem ceva diferit, care nu mai exista pe piata muzicala din Romania, si asa s-a nascut 'Paradise', o piesa indrazneata, cu accente dubstep", spune Francesca.

Atat piesa, cat si videoclipul regizat de Iulian Moga spun povestea unei fete care se simte ca in paradis atunci cand este cu baiatul iubit.

"Mi-a placut foarte mult sa lucrez cu Iulian, m-am inteles excelent atat cu el, cat si cu toata echipa care a ajutat la realizarea acestui clip, de la coregraf, pana la stilist. Imi place foarte mult ce a iesit, desi vremea nu a tinut cu noi, pentru ca a fost foarte frig", isi aminteste artista.

Inregistrarile pentru primul ei single au fost mai scurte, Francesca a petrecut in studioul de inregistrari doar cateva ore: "Am inregistrat piesa intr-o seara ploioasa, asa ca era o atmosfera speciala, un feeling placut si astfel am reusit sa terminam totul foarte repede", explica Francesca.

Artista are doar 17 ani, dar a fost pasionata dintotdeauna de muzica, iar talentul sau a fost descoperit la o varsta frageda: "La gradinita, educatoarea care ne pregatea pentru serbari a observat ca am voce si le-a propus parintilor mei sa frecventez o scoala de arta, iar de atunci iau lectii de canto", spune ea.



Acum doi ani, Francesca s-a hotarat sa urmeze o cariera muzicala. Primele piese inregistrate au fost coveruri, in principal dupa piese vechi, in limba italiana, insa Francesca si-a descoperit astfel stilul muzical preferat: "Imi place stilul pop/dance, cu influente de dubstep", spune artista.

Pe langa muzica, tanara vorbeste fluent 3 limbi straine (italiana, spaniola si turca), a jucat in mai multe piese de teatru si a facut tenis de performanta.


 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni