• PRO TV
  • Andi Moisescu, despre "fabrica de tricouri" de la ApropoTV. Povestea mesajelor care i-au intrigat pe telespectatori ani la rand

Andi Moisescu, despre "fabrica de tricouri" de la ApropoTV. Povestea mesajelor care i-au intrigat pe telespectatori ani la rand

Andi Moisescu, despre "fabrica de tricouri" de la ApropoTV. Povestea mesajelor care i-au intrigat pe telespectatori ani la rand

Se spune ca o imagine buna face cat o mie de cuvinte. Insa un mesaj bine ales si imprimat pe tricoul prezentatorului de la ApropoTV creste audienta si starneste discutii aprinse in randul telespectatorilor. Pana acum, Andi a strans zeci de tricouri. Care este povestea lor, aflati dintr-un interviu ProTV Magazin.

- Au trecut ceva ani de cand apari la emisiune cu mesajele imprimate pe tricouri. Te-ai gandit sa-ti faci si o afacere din asta?
In ce ma priveste nu m-am gandit niciodata sa mai fac si bani de pe urma tricourilor. M-am bucurat ca mi-au rezolvat problema vestimentatiei saptamanale din ApropoTV. Daca o sa reusesc sa scot si niste bani pentru Salvati Copiii Romania de pe urma lor, o sa le scot intr-o zi la licitatie. Pana una alta, pe cele mai creative o sa le folosim la decorarea noului nostru sediu.

- Cum alegeti mesajele? Faceti sedinta de sumar speciala pentru asa ceva?

E mult mai simplu. Cu exact doua ore inainte sa inchida prietenii nostri de la imprimeria oficiala, ma asez impreuna cu sparring partner-ul meu, Dragos Vasile, la o cafea si propunem niste variante, pe care le supunem votului democratic al intregii echipe. Dupa ce voteaza toata lumea, eu aleg mesajul castigator si ala se imprima.

- Dintre toate mesajele, care te reprezinta cel mai tare?
Mesajele nu ma reprezinta pe mine. Mesajele reprezinta Romania, in toata splendoarea ei din fiecare saptamana.

- Ce se intampla cu tricourile inscriptionate dupa emisiune?
Le impaturesc personal, avand abilitati dovedite in acest sens si le asez in niste cutii special cumparate, pentru pastrare. Caci nu se stie niciodata ce idee imi mai vine.

- Ce mesaje ai imprima pe tricourile baietilor tai? Dar pe cele ale juratilor de la "Romanii au talent"?
N-am o reteta in ceea ce priveste mesajele. Le asortez in permanenta situatiei si momentului, gandindu-ma in primul rand la cine le citeste si nu la cine le poarta.

- Cum ar suna o caracterizare a ta in... trei cuvinte?
Nu raspund la provocari decat in limita stocului disponibil. Si-acum, sincer vorbind, pastrez stocul pentru emisiune. Am un sezon intreg in fata!

ApropoTV revine pe 24 februarie, de la 13:05, la ProTV.


Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni