• PRO TV
  • Asa arata cand juca in "Sabrina, vrajitoare la 16 ani". Vezi cum s-a transformat actrita Melissa Joan Hart de-a lungul timpului

Asa arata cand juca in "Sabrina, vrajitoare la 16 ani". Vezi cum s-a transformat actrita Melissa Joan Hart de-a lungul timpului

Asa arata cand juca in "Sabrina, vrajitoare la 16 ani". Vezi cum s-a transformat actrita Melissa Joan Hart de-a lungul timpului

Melissa Joan Hart si-a castigat o multime de fani din serialul "Sabrina, vrajitoare la 16 ani", in care a jucat din 1996 pana in 2003.

Actrita, acum in varsta de 36 de ani, este casatorita si are trei copii frumosi si sanatosi, dar nu a renuntat nici la cariera. Ea continua sa joace intr-un serial de comedie, "Melissa & Joey", si, in paralel, incearca din rasputeri sa revina la silueta de dinainte de cele trei nasteri, dupa cum recunoaste cu sinceritate intr-un interviu.

Daca acum nu mai e nici adolescenta si nu mai are nici puteri de vrajitoare, Melissa e la fel de feminina si simpatica ca acum 10 ani si si-a pastrat acelasi zambet fermecator si simtul umorului pentru care au indragit-o sute de mii de fani din toata lumea.


Foto: Melissa Joan Hart la premiera filmului "The incredible Burt Wonderstone", in martie 2013

Melissa Joan Hart  a reusit sa slabeasca cu doua marimi la haine din septembrie, cand l-a nascut pe Tucker McFadden, cel de-al treilea copil pe care il are cu sotul Mark Wilkerson.


Fotografie de familie, din august 2011

Primesc complimente de la prieteni si familie si colegi. Ma simt foarte bine”, sustine actrita, care urmeaza acum un regim alimentar personalizat si face exercitii in fiecare zi impreuna cu sotul ei. 

Am noroc ca Mark e pasionat de fitness si ma ajuta foarte mult. Ma scoate afara sa facem ture de jogging si ma tine mereu in forma. De altfel, si baietii mei ma ajuta foarte mult sa slabesc”, glumeste actrita, a carei tinta declarata este sa revina cat mai curand la formele pe care le avea inainte sa devina mamica: “Mi-ar placea sa arat ca atunci cand eram adolescenta si, daca se poate, chiar sa slabesc un pic mai mult de-atat”, a declarat ea intr-un interviu.


Foto: HEPTA

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni