• PRO TV
  • Mihai Margineanu concureaza la "Romanii n-au talent"

Mihai Margineanu concureaza la "Romanii n-au talent"

Mihai Margineanu concureaza la "Romanii n-au talent"

Miercuri, de la 20:30, intr-o noua editie a show-ului care se ghideaza dupa principiul „Razi pentru tine, razi pentru tara":

Mihai Margineanu, actorul din serialul Las Fierbinti, decide sa se reinventeze. El devine Elvis si participa la competitia nationala Romanii n-au talent. Cei care apreciaza creatiile originale ale artistului nu au motive de ingrijorare, totul se intampla in editia din 17 aprilie a show-ului gazduit de Toni Grecu, Serviciul Roman de Comedie, difuzat de ProTv incepand cu 20:30.   

Elvis provine dintr-o familie de rockeri cu traditie si este absolvent al Academiei de muzica si modeling „Gigel Frone” din Onesti. Tatal sau, Ringo Start, a fost obsedat de Elvis Presley si prin urmare, toti urmasii au fost numiti dupa marele star: doi baieti Elvis si o fata, Elvisa. 

In aceeasi editie a emisiunii, Adriana Bahmuteanu (Monica Anghel) o infrunta pe noua iubita (Andreea Doinea) a lui Silviu Prigoana (Catalin Neamtu). Silviu tine mortis sa-i dea o replica incinsa fostei sotii: „Diferenta dintre mine si tine, Adriano, este ca eu traiesc cu o femeie, iar tu traiesti cu o tigaie”. 

Pentru ca agentilor responsabili la ProTv cu umorul de calitate nu scapa nimic, telespectatorii vor putea revedea cum a decurs inaugurarea liftului dintr-o unitate medicala.   

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni