• PRO TV
  • Elena Udrea se inscrie in Serviciul Roman de Comedie

Elena Udrea se inscrie in Serviciul Roman de Comedie

Elena Udrea se inscrie in Serviciul Roman de Comedie

Astazi, de la 20:30, Elena Udrea se inscrie in Serviciul Roman de Comedie. "Va fi un interviu foarte interesant, in care vom lamuri, printre altele, cat conteaza pentru un politician imaginea si cat continutul. Concluzia este ca astazi, politicianul nu poate avea succes fara o imagine si o prezenta consistenta in media", declara Toni Grecu.

"Vom mai vorbi si despre perioada postului si vom afla ca doamna Udrea este la curent cu toate regimurile alimentare, dar cel mai greu de suportat este regimul Ponta – Antonescu", glumeste in continuare gazda emisiunii. Chiar doi dintre rivalii ei, Victor Ponta (Iulian Postelnicu) si Crin Antonescu (Tomi Cristin) ii vor face o surpriza si-i vor recita poezii. 

Pentru ca tot s-a dat startul simularilor pentru bacalaureat, Serviciul Roman de Comedie lanseaza concursul de cultura generala "Cu mintea odihnita". Trei elevi (Cosmin Natanticu, Lia Sinchevici si Iulian Postelnicu) au o evolutie stralucita si demonstreaza ca sunt pregatiti pentru examenul de maturitate. 

In editia de maine se lanseaza si un nou hit – "Ceapa", parodie dupa celebra piesa a Loredanei, "Apa". "Este un cantec despre tragedia taranilor din piete, pentru ca atat taranii romani, cat si legumele romanesti sunt pe cale de disparitie, iar locul lor este luat de asa-zisii comercianti", declara Toni Grecu. 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni