• PRO TV
  • Mihai Bobonete regizeaza un clip publicitar

Mihai Bobonete regizeaza un clip publicitar

Mihai Bobonete regizeaza un clip publicitar

Miercuri, 15 mai, de la 20:45, intr-o noua editie a emisiunii Serviciul Roman de Comedie:

Cunoscutul actor din Las Fierbinti isi pune amprenta pe un clip publicitar... pentru shaorma light. Totul se intampla in editia de maine a show-ului gazduit de Toni Grecu, Serviciul Roman de Comedie, cand Alexandra Timofte si Andreea Doinea fac reclama la o shaorma dietetica, pe baza de arpagic, rumegus si usturoi. „Este destinata in primul rand fetelor si femeilor care vor sa scoata in evidenta sportivul din ele” declara amuzat Toni Grecu.

In aceeasi editie a emisiunii, telespectatorii ProTv vor fi incantati de reprezentantul Romaniei la Eurovision, Cezar Ouatu. Prezent in platoul SRC, artistul va dezvalui cum si-a descoperit vocea de contratenor si va vorbi despre cariera lui si despre concertele alaturi de Angela Gheorghiu si Andreea Bocelli.

Miniseria Trei surori pe Internet continua cu o sarbatoare. Este ziua lui Marcel (Cosmin Natanticu), iar madam Marga vrea sa-i faca o petrecere, doar ca nu are resursele financiare necesare. Problema pare sa se rezolve cat ai spune click!, pentru ca simpatica batranica face o cheta pe Facebook. Din pacate insa, reuseste sa adune doar 25 de like-uri si 4 lei, pe care ii da lui Marcel sa mearga la un club cu prietenii.

Ce club poate fi atat de sarac incat sa-i primeasca pe toti cu 4 lei, veti afla urmarind editia de maine seara a Serviciului Roman de Comedie, difuzata de ProTv de la 20:45.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni