• PRO TV
  • Legea junglei se rescrie la "Serviti, va rog!" Ce surprize aduce noul sezon al emisiunii

Legea junglei se rescrie la "Serviti, va rog!" Ce surprize aduce noul sezon al emisiunii

Legea junglei se rescrie la "Serviti, va rog!" Ce surprize aduce noul sezon al emisiunii

Vedetele intra in gura lupulului in cel de-al cincilea sezon al emisiunii "Serviti, va rog!", de la ProTV. Servirea clientilor de "fite" este floare la ureche pe langa "jungla" in care le baga Nea Marin: serpi, pinguini, pasari rapitoare, pelicani, porci, capre si oi sunt doar cateva dintre animalele de care trebuie sa aiba grija vedetele in timpul show-ului din Mamaia.

De departe cea mai rasfatata necuvantatoare este hipopotamul Emilio, care nu duce deloc lipsa de atentie feminina: Jojo ii aduce la micul dejun cereale cu lapte, iar Catinca Roman il unge cu ulei ca sa nu i se deshidrateze "pielea".



Nimic nu se compara, insa, cu boacana pusa la cale de catre Cristian Gog, castigatorul celei de-a doua editii a show-ului "Romanii au talent", si Alex Hora, finalistul "MasterChef" de anul acesta. "Eu i-am vazut pe Gog si pe Alex ca au adus doua capre la hotel, dar am vrut sa vad ce pun la cale si mi-am vazut de treaba. Cand ma duc in camera, sa-mi cada fata, nu alta: dau peste capre, care au facut dezastru! Mi-au mancat hainele, palaria, de mizerie nu mai spun!", povesteste Nea Marin, stupefiat.



Capul rautatilor este nimeni altul decat mentalistul Gog, dar "tartorul" Nea Marin are ac de cojocul oricui: "I-am luat cu binisorul pe amandoi si i-am adus la mine in camera, unde i-am lasat incuiati o ora si jumatate in mirosul acela ingrozitor". In plus, asa cum si-au asternut vor fi nevoiti sa si doarma Gog si Alex, aceasta pentru ca Nea Marin i-a pus sa faca schimb de camere cu el.



Aventurile pe malul marii si jocul de-a soarecele si pisica dintre Nea Marin si vedete continua la "Serviti, va rog!", iar telespectatorii vor avea parte de o multime de surprize, curse nebune, petreceri incendiare si show la superlativ in aceasta vara, numai la ProTV.

Sursa: ProTVMagazin.ro

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni