• PRO TV
  • Cheeky Girls: "Serviti, va rog" e si o competitie a psihicului. Cine rezista mai bine la munca si tensiune castiga! Nea Marin e un deliciu

Cheeky Girls: "Serviti, va rog" e si o competitie a psihicului. Cine rezista mai bine la munca si tensiune castiga! Nea Marin e un deliciu

Cheeky Girls: "Serviti, va rog" e si o competitie a psihicului. Cine rezista mai bine la munca si tensiune castiga! Nea Marin e un deliciu

Monica si Gabriela Irimia, mai cunoscute ca gemenele din trupa Cheeky Girls, bifeaza anul acesta a cincea participare la "Serviti, va rog!" Iata ce spun fetele despre competitie, dar si despre "zbirul" Nea Marin.

"De fiecare data am avut parte de o experienta unica. Ne place sa muncim si sa ne intrecem cu altii, intotdeauna am fost foarte competitive. "Serviti, va rog!" e si o competitie a psihicului: cine rezista mai bine la munca si tensiune castiga! Nea Marin este un deliciu! Ne straduim din rasputeri sa-l suparam un pic si functioneaza de fiecare data", spune Monica.

"Pe mine nu ma atinge cu nuiaua ca nu ma prinde, dar Monica este mereu cea ghinionista. Eu gresesc si Monica plateste oalele sparte. Ce sa-i faci, eu sunt cea mai batrana, zece minute in plus la nastere conteaza", o completeaza Gabriela.

"Ne trateaza ca si cum am fi fetele lui. Mai avem momente cand suntem obraznice, dar ne iarta pentru ca ne iubeste", adauga Monica.

"Serviti, va rog!" Din 23 iulie, la ProTV.


Pe de alta parte, Cheeky Girls si-ar dori sa se lanseze si pe piata muzicala din Romania:

"Ar fi foarte interesant sa cantam si in limba romana. Prima noastra casa de discuri ne-a lansat in tarile unde a considerat ca exista potential mare de vanzari. Romania si tarile din Europa de Est nu se regaseau pe lista, iar noi nu am avut un cuvant de spus in asta. Ne-ar face placere sa participam la evenimente muzicale in tara natala. Asteptam invitatie, avem peste 20 de cantece care nu au fost lansate, deci usa e larg deschisa pentru colaborari", marturisesc ele.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni