• PRO TV
  • Nea Marin e pregatit, vedetele sunt pe treaba: "Serviti, va rog!" Noul sezon se anunta mai fierbinte ca oricand

Nea Marin e pregatit, vedetele sunt pe treaba: "Serviti, va rog!" Noul sezon se anunta mai fierbinte ca oricand

Nea Marin e pregatit, vedetele sunt pe treaba: "Serviti, va rog!" Noul sezon se anunta mai fierbinte ca oricand

Din 23 iulie, la ProTV va fi difuzat cel de-al cincilea sezon al emisiunii "Serviti, va rog!"

Cele mai tari vedete vor fi puse din nou la munca de neobositul Nea Marin, de aceasta data pe litoralul romanesc, la Mamaia.

Nea Marin povesteste despre cele mai frumoase momente din emisiune, despre vedetele care i-au dat de furca, dar si cele cu care s-a inteles cel mai bine si ne da cateva indicii legate de surprizele pe care le va aduce noul sezon din "Serviti, va rog!".

1.Va mai aduceti aminte cum a fost in primul sezon de "Serviti"? Ati avut emotii la inceput?

Da, am avut emotii pentru ca nu stiam exact ce trebuie sa fac si ce se asteapta de la mine, insa producatorii mi-au spus sa fiu exact asa cum sunt eu, sa ma comport natural, nu am primit alte indicatii. Mai mult, proprietarul pensiunii de la munte mi-a aratat ce este de facut in gospodarie, cum merg treburile, apoi nu a mai venit deloc pe parcursul filmarilor sa vada ce se intampla acolo, m-a lasat pe mine stapan peste tot locul, am avut o responsabilitate destul de mare.

2. Ce vedeta v-a dat cel mai mult de furca pana acum, din toate sezoanele "Serviti, va rog"?

Pe primul loc se afla in continuare Liviu Varciu, urmat de Cocuta, coregrafa de la “Dansez pentru tine”, si Max Dragomir, prezentatorul show-ului “Bingo Romania”, de la AcasaTV.

3. Daca ar fi sa dati premiu pentru cea mai harnica vedeta de la "Serviti, va rog", cui i l-ati da?

I l-as da Ginei Pistol, care a fost prezenta in toate editiile “Serviti, va rog!” Fata aceasta chiar e harnica, munceste de fiecare data.

4. Care este cea mai frumoasa amintire din cadrul emisiunii, de pana acum?

In fiecare editie a emisiunii a trebuit sa invat foarte multe lucruri pe care nu le mai facusem pana atunci, m-am confruntat mereu cu necunoscute, iar cea mai frumoasa amintire o am de la sfarsitul primei editii “Serviti, va rog!”. Cand am terminat filmarile, producatoarea emisiunii mi-a spus ca sunt un erou, ca nu se astepta sa ma descurc atat de bine. Chiar am fost impresionat de cuvintele ei si mi-au ramas in minte.

5. Povestiti-ne cel mai amuzant moment de la "Serviti, va rog!"

Una dintre cele mai amuzante de pana acum a fost intr-o seara, cand toate vedetele se stransesera in cafenea, iar eu l-am luat pe Valahu’ sa-i arat clubul. Nici n-a durat doua minute pana ne-am intors si toti ceilalti disparusera, asa ca am plecat sa-i gasesc. I-am vazut pe faleza si au rupt-o la fuga, iar eu, cu nuiaua dupa ei. Vedetele tipau ca nebunele, iar oamenii se dadeau la o parte din calea lor si se uitau la noi: “Ce-or avea astia de alearga asa?”, probabil ca isi spuneau.


O alta amintire hazlie este legata de Edi Stancu, pe care l-am lasat in editia din Delta a emisiunii pe o insulita, iar el a trebuit sa se intoarca inot pana la locul de cazare.

6. Ati chinuit multe vedete, dar unele n-au vrut sa va ramana datoare. Care e cea mai tare farsa pe care v-au facut-o vedetele, de care va aduceti aminte si azi?

Sezonul trecut, membrii “Circo Aquatico Bellucci” au complotat si m-au urcat pe un candelabru, chipurile pentru spectacol, apoi m-au lasat acolo 40 de minute. Acum imi vine sa rad, dar in acele momente intrasem serios in panica.

7. Sezonul asta de "Serviti, va rog" e la mare, sunt multe femei frumoase in costume de baie… Nu va lasati niciodata furat de peisaj, cum rezistati farmecelor feminine?

Nu ma fura peisajul pentru ca eu sunt setat pe treburile pe care le am de facut, mai ales in timpul filmarilor, cand de-abia avem timp sa ne tragem sufletul.

8. Ce vedeta  v-ar placea s-o aveti pe mana la "Serviti, va rog", dar n-ati avut ocazia pana acum?

Pe Ilie Nastase mi-ar placea sa il am pe mana, sa vedem cat e de “Nasty” :)

9. Cum va simtiti cand alergati vedetele cu nuielusa? Nu va e mila sa le loviti?

Ba imi este, dar cred ca daca le mai ating din cand in cand le dau mai multa energie, sa lucreze cu spor.

10. In ce relatii ati ramas cu vedetele pe care le-ati chinuit in emisiune? V-ati mai intalnit cu vreunele dintre ele ocazional si daca da, cum a fost revederea?

Cu toate vedetele am ramas prieten, majoritatea ar putea sa imi fie copii. Lui Edi Stancu i-am botezat fetita, Mihai Petre imi este prieten, colaborator si ne ocupam impreuna de academia lui de dans. Inclusiv cu Liviu Varciu ma inteleg foarte bine, anul acesta chiar i-am serbat ziua de nastere la mine acasa.

11. Cum ati reactionat cand ati aflat cu ce vedete aveti de-a face vara asta? Ce asteptari aveti de la ele?

Cand am auzit ca vine Oana Zavoranu, chiar eram curios sa vad cum o sa se descurce cu atatea treburi, iar surorile Roman m-am gandit ca s-ar putea sa fie fitoase si sa-mi dea mai mult de munca. Asteptarile mele sunt mai mari in sezonul acesta pentru ca si de la mine se cere mult mai mult, responsabilitatile s-au dublat: club, plaja, terasa, cafenea, circ, trebuie sa ne ocupam de toate.

12. "Serviti, va rog" a ajuns la sezonul 5. Nu ati obosit?

Cinstit vorbind, ma simt putin obosit acum, nu ma gandeam ca la anii mei o sa trebuiasca sa ma ocup de un club de noapte, dar niciodata sa nu spui niciodata, uite ca am ajuns sa o fac si pe asta. In orice caz, producatorii spun ca pot sa le fac pe toate, ma descurc in orice situatie.

13. Care e secretul dvs. de sunteti atat de plin de energie mereu?

Cred ca Dumnezeu are grija de mine, dar si familia mea, in care gasesc atata intelegere! Cand se apropie sezonul “Serviti, va rog!”, toata lumea ma menajeaza si si ma lasa sa imi fac programul exact asa cum consider.
In plus, eu toata viata am fost energic, fara tutun, fara nopti pierdute, am avut o viata sportiva.

Nu beau niciodata cafea, ma revitalizez singur prin autosugestie, merg pe principiul “Daca ai intrat in hora, trebuie sa joci pana la capat” . Iar cand stiu ca in spatele meu este o echipa de 50 de oameni plini de energie pozitiva, simt ca este de datoria mea sa dau totul.


 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni