• PRO TV
  • Munca se face in minim doi la "Serviti, va rog!" Ce cupluri celebre intra in raza biciului aprig al lui Nea Marin, in acest sezon

Munca se face in minim doi la "Serviti, va rog!" Ce cupluri celebre intra in raza biciului aprig al lui Nea Marin, in acest sezon

Munca se face in minim doi la "Serviti, va rog!" Ce cupluri celebre intra in raza biciului aprig al lui Nea Marin, in acest sezon

Cuplurile mondene duc greul in cea de-a cincea editie a show-ului "Serviti, va rog!" 

De data aceasta, munca, nu doar dragostea, se face in minim doi, vorba cantecului: Mihai Petre si Elwira, Victor Slav si Bianca Dragusanu, Oana Zavoranu si Oana Roman insotite de iubiti sunt impreuna la bine, dar mai ales la greu, caci Nea Marin ii pune la treaba fara mila.



Unde-s doi, puterea creste si munca se dubleaza - este deviza lui Nea Marin, care deleaga sarcini in stanga si in dreapta, fara sa faca diferenta intre barbati si femei: "Toata lumea munceste aici, spala vase, strange gunoiul, serveste, nu exista treburi de barbat si treburi de femeie! Bineinteles, nu le dau sa-si rupa spinarea, dar daca eu ii cred in stare, inseamna ca pot sa faca ceea ce le spun!", declara gazda show-ului.

Mihai Petre, temutul jurat de la "Romanii au talent" si "Dansez pentru tine", impreuna cu sotia sa, Elwira, alcatuiesc, fara doar si poate, echipa ideala: seriosi si constiinciosi, "fac treaba tot timpul, la fel ca si in dans", ii lauda Nea Marin, "cu atat mai mult cu cat au venit cu copilul la mare, asa ca trebuie sa se ocupe si de el".  

Titlul de cel mai "lipicios" cuplu revine, insa, lui Victor Slav, prezentatorul rubricii "Vremea" de la ProTV, si Biancai Dragusanu, care nu se dezlipesc unul de celalalt. "Orice face unul face si celalalt, sunt mereu impreuna, se vede ca sunt foarte indragostiti", spune gazda emisiunii, iar cei doi adauga: "Indiferent de situatie sau de provocarile care ar putea sa apara, noi suntem o echipa, ne vom ajuta mereu".

Unul cu sapa, altul cu...  somnul! Proverbul se aplica in cazul Oanei Zavoranu si al iubitului ei, Razvan, care trebuie sa munceasca de doua ori mai mult, deoarece perechea ii este cazuta la pat: "E obosita, i s-au umflat picioarele, nu rezista prea bine", spune Nea Marin. Cu toate acestea, Razvan reuseste sa-si scoata iubita din incurcatura: "E baiat muncitor, ascultator, nu cracneste in fata mea", declara exigentul Nea Marin.



La fel de bine se completeaza si Oana Roman cu Marius, iubitul sau, care este nevoit sa ii tina locul de la jumatatea filmarilor: "Pe cat de serioasa e ea, pe atat de pus pe sotii e el, l-am citit eu de cand a venit", spune "tartorul" vedetelor.

Nea Marin, mai acru ca niciodata, face vara aceasta "cocktail de vedete" si le pregateste telespectatorilor petreceri pline de surprize, entertainment ca la carte si seri incendiare in cel de-al cincilea sezon al emisiunii "Serviti, va rog!" , difuzat in curand la ProTV.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni