• PRO TV
  • Stii sa dansezi si ai un vis pentru care merita sa lupti? Inscrie-te ACUM la preselectiile pentru noul sezon "Dansez pentru tine"

Stii sa dansezi si ai un vis pentru care merita sa lupti? Inscrie-te ACUM la preselectiile pentru noul sezon "Dansez pentru tine"

Stii sa dansezi si ai un vis pentru care merita sa lupti? Inscrie-te ACUM la preselectiile pentru noul sezon "Dansez pentru tine"

Duminica, 11 august, la hotelul Ramada Parc, de la ora 10.00, ProTV organizeaza preselectii pentru cel de-al XIV-lea sezon al emisiunii "Dansez pentru tine".

Cel de-al XIV-sea sezon al emisiunii "Dansez pentru tine" se pregateste sa-si aleaga concurentii care vor avea marea sansa de a intra in ringul visurilor de la ProTV.

Cei care, de cand se stiu, simt ritmul in sange, viseaza coregrafii spectaculoase zi si noapte si nu rateaza niciun moment in care pot dansa sunt asteptati duminica, 11 august, in Bucuresti, la hotelul Ramada Parc, unde vor avea loc preselectiile pentru noul sezon al show-ului ce va fi difuzat in toamna de ProTV.


Vrei sa participi si tu la "Dansez pentru tine"? Completeaza formularul de AICI si te inscrii automat!


Coregrafii Bogdan Boanta si Cocuta (Andra Gheorghe), dar si fosti concurenti vor fi prezenti la preselectie pentru a-i sustine pe viitorii participanti.  

Odata intrati in competitie, concurentii vor demonstra ca stiu sa lupte in pasi de dans pentru un vis pe care vor cu orice pret sa-l vada devenit realitate. 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni