• PRO TV
  • Inna, complet goala intr-o fotografie. Fanii din Turcia au luat foc cand au vazut-o asa: "Putin respect, la noi e Ramadan-ul acum!"

Inna, complet goala intr-o fotografie. Fanii din Turcia au luat foc cand au vazut-o asa: "Putin respect, la noi e Ramadan-ul acum!"

Inna, complet goala intr-o fotografie. Fanii din Turcia au luat foc cand au vazut-o asa: "Putin respect, la noi e Ramadan-ul acum!"

Inna a publicat miercuri seara, pe o retea de socializare, o fotografie extrem de incitanta. Reactiile fanilor nu au fost, insa, cele asteptate.

Desi imaginea a primit peste 50.000 de Like-uri, cateva mii de admiratori ai cantaretei au protestat fata de gestul Innei, deranjati ca aceasta isi etaleaza nurii in timp ce comunitatea musulmana tine Ramadan-ul. Aceasta luna este cea mai importanta sarbatoare pentru musulmani, care postesc din zori pana la apus timp de 30 de zile. Postul lor este foarte strict si presupune abstinenta de la mancare, bautura, fumat si relatii sexuale, in acest interval.

"Putin respect Inna pentru fanii musulmani, la noi e Ramadan-ul acum. Sunt de acord cu libertatea de exprimare, stiu ca tu esti de alta religie, dar ai foarte multi fani in lumea araba si trebuie sa tii cont si de noi", "Asteapta sa treaca Ramadan-ul si dupa aceea poti sa te dezbraci" au certat-o fanii turci pe romanca noastra. 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni