• PRO TV
  • "Noi am primit multe si nu ne trebuie toate". Gestul impresionant al copiilor sarmani din Constanta

"Noi am primit multe si nu ne trebuie toate". Gestul impresionant al copiilor sarmani din Constanta

"Noi am primit multe si nu ne trebuie toate". Gestul impresionant al copiilor sarmani din Constanta

Gest impresionant facut de fratii din Constanta care acum cateva zile riscau sa fie aruncati in strada. Mama lor avea restante la plata chiriei si urma sa fie evacuata, insa romanii cu suflet mare nu au lasat sa se intample asta.

De cateva zile copiii primesc sute de cadouri si pentru ca ei stiu foarte bine ce inseamna sa traiesti in nevoie, s-au hotarat sa ii ajute si pe altii.
 

Copiii femeii mult incercate fac pachetele cu daruri pentru centrele de plasament din Constanta. Zeci de oameni le-au trimis atat de multe hainute, jucarii si dulciuri incat fratiorii au decis sa ii insenineze si pe alti sarmani ca ei.

''Noi am primit foarte multe si nu avem ce face chiar cu toate si am pus aici niste jucarii, niste portocale, mandarine. Speram sa se bucure copiii care o sa le primeasca'', spune Bianca.

Cristi: "Deja avem prea multe. Noua ne cam ajung si credem ca le-ar trebui si lor". Si somnoroasa Larisa, sora mai mica a celor doi, da o mana de ajutor.

Marti, o parte din lucruri au ajuns la un adapost pentru copiii strazii.

Bianca promite sa ia si pe viitor numai note de zece si sa nu se lase ingenuncheata de situatia de acasa. Deocamdata, va ramane impreuna cu ai ei in camaruta de la primarie.

Vezi VIDEO pe STIRILEPROTV.RO

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni