• PRO TV
  • Raluca Stirbet, corespondent Stirile ProTV: "In noaptea dintre ani am intotdeauna bani in buzunar"

Raluca Stirbet, corespondent Stirile ProTV: "In noaptea dintre ani am intotdeauna bani in buzunar"

Raluca Stirbet, corespondent Stirile ProTV: "In noaptea dintre ani am intotdeauna bani in buzunar"

Unde vei petrece Craciunul anul acesta?

 Il voi petrece alaturi de cei dragi, adica alaturi de colegi, fiindca voi munci de Craciun, alaturi de oamenii care accepta in fiecare zi sa-si spuna povestea la PRO TV si de telespectatori, dar si alaturi de familia mea, care o sa ma astepte acasa sa petrecem o seara magica de Craciun.

 

Ai inceput deja "goana dupa cadouri"? 

Din pacate, putinul timp liber nu mi-a permis pana acum sa “gonesc” prin magazine in cautarea darurilor perfecte. Insa, bineinteles ca m-am gandit deja la cateva lucruri pe care as vrea sa le cumpar pentru cei dragi. Mie imi plac foarte mult decoratiunile pentru locuinta si in aceasta perioada magazinele sunt pline cu astfel de lucruri care mai de care mai frumoase si mai interesante, care pot aduce bucurie in inima celor care le primesc. 

 Ce anume se regaseste pe lista Mosului anul acesta?:)

 Mosului indraznesc sa-i cer “putin”, ar spune unii, dar in acelasi timp, “foarte mult”! Si cand spun acest lucru ma refer la faptul ca, anul acesta, tot ce imi doresc este ca cei dragi mie care acum se afla la cativa zeci sau chiar mii de kilometri departare sa-mi fie alaturi de sarbatori.

 

Care este cea mai draga amintire a ta din copilarie legata de Craciun?

 Imi amintesc cu mare drag de zilele de Craciun pe care le petreceam in familie  Pana la varsta de zece ani, acele zile au fost cu adevarat miraculoase pentru mine. Imi aduc aminte de toti oamenii dragi care ne calcau pragul casei de Craciun, de mirosul de cozonac si de delicatesele pe care le pregatea mama cu atata drag si pricepere, de mirosul de brad, de cadourile frumoase pe care le primeam: carti cu povesti nemuritoare, jucarii de plus, de toata voia buna si caldura pe care o simteam. Si acesta a ramas pentru mine tabloul unui Craciun magic: cel in care toti cei dragi iti sunt alaturi.

 

Ce traditii urmezi in fiecare an? 

Singura traditie pe care am incercat sa o urmez in fiecare an a fost aceea de a aduna la masa toata familia in ziua de Craciun. Din pacate, in ultimii ani, nu am mai reusit acest lucru din diverse motive si acesta este unul dintre aspectele care imi doresc sa se schimbe in viata mea. 

 
Cum va arata meniul de Craciun?

 Meniul meu de Craciun cu siguranta va contine sorici, caltabos si cozonac. Dupa celelalte preparate de sezon nu pot spune ca ma dau in vant. La cele mentionate anterior se va adauga, in mod cert, si o pizza, fiindca ma numar printre persoanele care sunt dispuse intotdeauna, indiferent ca este Craciun, Paste sau o zi obisnuita din an, sa dea fara regrete jumarile pe o felie de pizza, preparatul meu culinar preferat.

 

Dar de Revelion, unde vei petrece?

 Revelionul il voi petrece la munte, pe Valea Prahovei, alaturi de iubitul meu. Deocamdata nu am stabilit si locatia: fie ne vom alatura unor buni prieteni care vor sarbatori intrarea in noul an intr-un club, fie vom fi pe partie si vom canta, ne vom da cu saniuta ori ne vom bate cu bulgari de zapada si vom spune “La multi ani!” alaturi de toti cei care se vor afla acolo.

 

Ce superstitii legate de Noaptea dintre ani cunosti?

 Inca de mica, parintii mei mi-au spus ca este bine ca in noaptea dintre ani sa am bani in buzunar. Si de atunci nu a existat Revelion in care nu respect aceasta “traditie”. Cat despre purtatul de lenjerie intima rosie si sarutul sub vasc la ora douasprezece, noaptea sunt superstitii pe care le cunosc, insa de care nu am tinut niciodata cont.

 
Care este cea mai mare dorinta a ta in 2014?

 2014 imi doresc sa fie anul in care sa pot atinge performanta din punct de vedere profesional si in care sa reusesc sa-i aduc pe cei dragi alaturi de mine acasa.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni