• PRO TV
  • "Normal ca stirea divortului de Cabral mi-a zgandarit armonia in cuplu". Raspunsul Andreei Ibacka la postarea sotului ei

"Normal ca stirea divortului de Cabral mi-a zgandarit armonia in cuplu". Raspunsul Andreei Ibacka la postarea sotului ei

"Normal ca stirea divortului de Cabral mi-a zgandarit armonia in cuplu". Raspunsul Andreei Ibacka la postarea sotului ei

Crabral si-a anuntat pe blog "divortul". Nu de Andreea, ci de vechiul telefon. Insa pana ca ea sa afle despre ce era vorba cu adevarat, a avut parte de ceva emotii.

"Si divortul nostru a venit. Multi au prezis-o, stiu". Asa suna titlul postarii lui Cabral care a declansat isteria. Bineinteles, aceste cuvinte nu puteau sa ramana fara ecou in viata jumatatii lui.

Andreea Ibacka
a marturisit ca a aflat de la prieteni despre toata tarasenia, iar pozna sotului ei a iscat o intreaga telenovela.

"Pe la pranz a inceput sa-mi sune telefonul ca-n Gara de Nord, vorba aceea. Fel de fel de prieteni, colegi, cunoscuti, toti ingrijorati pentru cele intamplate, m-au anuntat ca divortez. Cica citisera pe net o stire si mai mult decat atat, cand sa se puna de acord intre ei cine ma suna sa verifice, aflasera ca am parasit deja conjugalul la o ora suspecta, amarata si cu bagajele dupa mine. Ciripise radio Sant Ionut, fireste. Asa ca pentru ei scenariul era acum clar. Am ras la primul telefon, am luat in gluma ce de-al doilea telefon, ba chiar m-am autoironizat la cel al treilea, pana cand… au inceput sa mi se inroseasca beculetele, parca prea dramatizau toti si eu nu stiam nimic. La fel ca de obicei, adica", a povestit ea pe blogul personal intr-o postare intitulata "Ultima care afla".

"L-am sunat pe Cabral… nu mi-a raspuns. L-am mai sunat de vreo cateva ori si… nimic. Taraia in gol pana intra casuta vocala. Cu atata agitatie pe cap – asa cum era de asteptat – oprisem deja filmarea, asa ca acum toata echipa statea dupa mine, iar timpul ne presa. Asta in vreme ce Cabral nu raspundea, iar prietenii ma consolau pe capete de zici ca-mi pusesem vreun status sinucigas pe Facebook. Intr-un amalgan de sentimente contradictorii mi-am rugat o prietena sa afle in locul meu ce se intamplase, pentru ca trebuia sa ma intorc la treaba. Macar sa ne facem griji in cunostinta de cauta, i-am spus. Ideea era sa caute ea pe net vreo stire care sa fi generat potopul si, deci, sa identifice problema. Sa tot fi fost vreo 10 minute pana cand m-a sunat inapoi si m-a linistit", a continuat actrita.

"Al meu – ghidusul de el – vorbea la el pe blog de un nou telefon mobil in viata lui si de divortul de itelefon, asta era misterul. Nici pomeneala de vreo despartire iminenta la notar. Totusi, pentru ca articolul mergea pe o pista falsa, sugerand instrainarea dintre soti, bunii samariteni avusesera ceva motive sa se activeze. Dupa vreo 30 de minute m-a sunat inapoi si domnul cu pricina – al de abanos, adica. Proaspat spalat si frezat, cica n-auzise telefonul. Si fiindca asa suntem noi femeile – nu ne putem abtine sa aducem reprosuri – evident ca i-am tinut teoria chibritului prin telefon", si-a varsat Andreea oful.

"Trebuia sa stie ca faza de azi fusese doar din vina lui: fiindca nu-mi spune niciodata planurile lui si trebuie sa le aflu mereu de la altii. Iar daca intamplarea face confuzia de azi inspida in ochii lui, cu atat mai mult trebuia sa stie ca pentru mine nu fusese deloc asa. La fel cum trebuia sa tina cont ca ma deranjeaza atunci cand nu stiu din timp de planurile lui si cand am senzatia ca ma face de ras in fata altora. Ca nu se gandeste cum prin analogie cu "X" cazuri de pana acum, cand a omis sa ma puna in tema, toata lumea care ne cunoaste si-a imaginat ca eu aflu de pe blog ca el imi da papucii, la fel cum am aflat de la televizor ca vine sa ma ceara de nevasta. Ce-a fost la gura mea… potopul de acuzatii. Chiar daca acum imi pare rau. Dar lasa, ca nici cu el nu mi-e rusine…", a incheiat ea.
 

 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni