• PRO TV
  • Motivul pentru care Justin Timberlake si-a intrerupt un concert. Gestul lui a starnit ropote de aplauze in sala

Motivul pentru care Justin Timberlake si-a intrerupt un concert. Gestul lui a starnit ropote de aplauze in sala

Motivul pentru care Justin Timberlake si-a intrerupt un concert. Gestul lui a starnit ropote de aplauze in sala

Justin Timberlake a jucat rolul lui Cupidon in timpul unuia dintre concertele sale.

Spre uimirea fanilor, cantaretul a invitat un cuplu pe scena in mijlocul concertului pe care l-a sustinut in Louisville, imediat dupa ce a cantat o piesa romantica, “That Girl”. “Josh si Kim, de ce nu veniti voi doi pe scena?” i-a invitat artistul pe doi dintre fanii din multime. “Ei sunt Josh si Kim. Josh m-a sunat un pic mai devreme. Are ceva sa-ti spuna” s-a adresat el cand publicului, cand fetei de pe scena.

Publicul a izbucnit in aplauze, iar Josh, extrem de emotionat, s-a asezat in genunchi pentru a-si cere iubita de sotie. Din fericire pentru el, raspunsul a fost un "Da" categoric. Peste 2 milioane de oameni au fost curiosi sa vada intreaga scena pe Youtube.


"Cere-o La Maruta!" Catalin Maruta si echipa "La Maruta" vor sari in acest an si in ajutorul barbatilor cu o campanie menita sa impresioneze toate femeile din Romania: "Cere-o La Maruta!". 

Prezentatorul de la ProTV va devenit complice la cele mai originale cereri in casatorie, vine cu idei, ajuta la pregatirea intregului eveniment si, mai mult decat atat, va arata intregii tari cum a decurs totul. 


Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni