• PRO TV
  • Alex Puica devine tata in ultimul episod din "Alta saptamana nebuna", DISEARA, de la 20.30, la ProTV

Alex Puica devine tata in ultimul episod din "Alta saptamana nebuna", DISEARA, de la 20.30, la ProTV

Alex Puica devine tata in ultimul episod din "Alta saptamana nebuna", DISEARA, de la 20.30, la ProTV

Nu pierde ultimul episod din "Alta saptamana nebuna", astazi, de la 21.30, la ProTV!

Comedia “Alta saptamana nebuna” a ajuns la final, dupa sapte episoade de umor nebun. Joi, de la 20:30, la ProTV, telespectatorii vor urmari cum decurge nasterea copilului Mariei si al lui Alex si prin ce intamplari amuzante va trece protagonistul (Paul Ipate).

Dupa o saptamana agitata, Maria (Diana Cavallioti) intra in travaliu, totusi vrea sa nasca acasa. Doctorita soseste in casa familiei Codrescu sa o ajute, insa Alex o loveste accidental cu usa in cap si aceasta cade inconstienta. 

Mai mult, apa din piscina gonflabila pregatita pentru nastere inunda casa si opreste curentul electric. Salvarea nu mai poate intra pe portile automate si Maria sare peste gard de trei ori, obligata de mama sa (Tora Vasilescu) sa mearga la spital.

In acest timp, Fane (Ionel Mihailescu) ii marturiseste fratelui sau, Emilian (Horatiu Malaele), secretul despre sexualitatea sa. Emilian primeste cu greu vestea, dar in final accepta alegerea fratelui sau.

Telespectatorii ProTV vor putea afla joi, la 20:30, ce nume vor alege Maria si Alex pentru fetita lor si unde se va muta proaspata familie.

“Alta saptamana nebuna“ este continuarea, in sapte episoade, a serialul “O saptamana nebuna“. Alex și Maria au parte de o alta “saptamana fericita”, in preajma venirii pe lume a primului lor copil.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni