• PRO TV
  • Transformarea fabuloasa a unui vechi hotel de o stea din Romania. Cum arata constructia de la Salina Turda dupa o investitie de 2.25 milioane de euro

Transformarea fabuloasa a unui vechi hotel de o stea din Romania. Cum arata constructia de la Salina Turda dupa o investitie de 2.25 milioane de euro

Transformarea fabuloasa a unui vechi hotel de o stea din Romania. Cum arata constructia de la Salina Turda dupa o investitie de 2.25 milioane de euro

Vechiul hotel Potaissa, din Turda, a fost renovat complet si inaugurat de curand, dupa o investitie de 2,25 milioane de euro. Obiectivul care apartine de Salina Turda a fost transformat intr-un centru SPA modern, cu piscina, jacuzzi, sala de fitness, sauna umeda si uscata si poarta acum numele de Complexul Potaissa SPA.

Centrul urmeaza sa fie dotat si cu aparatura medicala de ultima ora, unde vor putea fi efectuate sapte tipuri de terapie medicala, undele dintre ele inovatoare.

Printre terapiile respective se numara si cele clasice, de tipul impachetarilor, bai galvanice, bai generale, dar si unele noi precum terapia cu unde de soc, sau fototerapii, cu radiatii ultraviolete, in doze controlate si cu expunere limitata.

Desi este situat in incinta hotelului Potaissa, din centrul municipiului Turda, deocamdata spatiile de cazare nu au fost inca finalizate, fiind purtate discutii preliminare cu diverse firme pentru realizzarea acestuia.

"In urma cu sase ani am demarat o strategie de promovare turistica a Clujului. Salina Turda a ajuns un obiectiv foarte apreciat, unul din cele mai interesante din tara, ca spectaculozitate. Acum am inaugurat acest centru SPA, probabil cel mai frumos de acest gen din judet si unde va functiona si o baza de tratament, pe care o vom putea pune in legatura si cu ceea ce ofera Salina. Speram sa gasim solutii si pentru spatiile de cazare astfel incat de la anul sa putem intra pe serii de tratament, o ofera pe care Salina sa o lanseze la nivel national si international. Va trebui sa ne promovam foarte bine, intrucat este o concurenta mare”, a precizat primarul Turzii, Tudor Stefanie, pentru voceatransilvaniei.ro.

Un bilet de 3 ore la SPA, incluzand piscina, jacuzzi si saune, costa 25 de lei, de luni pana vineri, respectiv 30 de lei sambata si duminica. Biletul la SPA pentru o zi costa 40 de lei, de luni pana vineri, respectiv 45 de lei, sambata si duminica. Odata cu inaugurarea, complexul a deschis si un site pe care vizitatorii pot gasi toate informatiile despre cazare, tarife si servicii oferite.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni