• PRO TV
  • Google le permite utilizatorilor sa nu-si mai foloseasca numele real pe reteaua de socializare Google+

Google le permite utilizatorilor sa nu-si mai foloseasca numele real pe reteaua de socializare Google+

Google le permite utilizatorilor sa nu-si mai foloseasca numele real pe reteaua de socializare Google+

Google a schimbat politica sa de lunga durata prin care le cerea utilizatorilor de pe reteaua de socializare a companiei, Google +, sa foloseasca numele lor reale.

Intr-un mesaj publicat pe site, echipa Google+ a precizat ca intentia initiala a fost de "a crea o comunitate cu oameni real", dar aceasta decizie "a exclus, totodata, un numar de oameni care voiau sa fie parte fara sa-si foloseasca numele lor reale".

Desi utilizarea numelor reale nu a avut un prea mare efect in primele zile pe reteaua sociala, utilizatorii au inceput sa se planga de aceasta politica in momentul in care Google a inceput sa-i forteze pe comentatorii de pe YouTube sa-si faca un cont, informeaza independent.co.uk.

Presedintele executiv al Google, Eric Schmidt, a declarat ulterior ca Google+ a fost initial un serviciu de identitate pentru multele servicii online ale companiei si ca utilizatorii puteau sa mearga in alta parte.

"Stim ca politica noastra in ceea ce priveste numele a fost neclara si acest lucru a dus la cateva experiente dificile, inutile pentru unii dintre utilizatorii nostri. Pentru asta le cerem scuze si speram ca schimbarea de astazi este un pas inainte in a face Google+ locul primitor si cuprinzator pe care ni-l dorim", se arata intr-un mesaj al companiei.

Citeste mai multe pe mediafax.ro!

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni