• PRO TV
  • Lavinia Petrea, una dintre prezentatoarele Stirilor ProTV, va deveni mamica pentru prima oara

Lavinia Petrea, una dintre prezentatoarele Stirilor ProTV, va deveni mamica pentru prima oara

Lavinia Petrea, una dintre prezentatoarele Stirilor ProTV, va deveni mamica pentru prima oara

Lavinia Petrea, una dintre prezentatoarele Stirilor ProTV de dimineata, a impartasit cea mai importanta stire din viata ei: aceea ca va deveni mamica.

Lavinia Petrea a marturisit ca are o sarcina usoara, fara probleme si ca bucuria in familia ei este cu atat mai mare cu cat si sora ei, Madalina, este insarcinata. Frumoasa prezentatoare va aduce pe lume un baietel, la inceputul lunii noiembrie si spune ca abia asteapta sa-si stranga bebelusul in brate.

"Mai mereu am fost inconjurata de copii. Si m-am surprins  de atatea ori uitandu-ma zambind la copii din preajma mea si topindu-ma dupa sinceritatea gesturilor lor iar in ultimii ani visam cu ochii deschisi la momentul cand voi deveni si eu mamica. Incercam sa imi imaginez care e sentimentul pe care il ai cand stii ca porti in pantece o bucatica din tine, dar abia acum cand mi se intampla si imi simt bebelusul, realizez ca nu se compara cu nimic din ce imi imaginam ca va fi sau voi simti. 

E ceva ce nu pot descrie in cuvinte, si stiu ca mamele inteleg perfect ce vreau sa spun. Acum, nu am mai incercat sa ma gandesc cum va fi cand se va si naste pentru ca, la fel, gandurile de acum vor fi prea mici in comparatie cu cele din momentul in care imi voi vedea bebelusul si il voi strange in brate pentru prima oara. 

Sunt norocoasa ca in aceste luni de sarcina  nu am avut probleme, iar iubitul meu este foarte atent si grijuliu cu mine. Ma simt iubita. Sunt fericita si imi astept cu nerabdare baietelul la inceputul lui noiembrie. Iar fericirea mea e dubla. Sora mea, Madalina, va fi si ea mamica unei fetite, iar cei doi bebelusi se vor naste cam in acelasi timp", spune Lavinia Petrea.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni