• PRO TV
  • Apropo TV sarbatoreste 300 de editii de neintrerupt umor terapeutic! Totul, duminica, 5 octombrie, de la 13:05!

Apropo TV sarbatoreste 300 de editii de neintrerupt umor terapeutic! Totul, duminica, 5 octombrie, de la 13:05!

Apropo TV sarbatoreste 300 de editii de neintrerupt umor terapeutic! Totul, duminica, 5 octombrie, de la 13:05!

Duminica, 5 octombrie, de la ora 13:05, Apropo TV sarbatoreste editia cu numarul 300! La ceas aniversar, din garnitura de comentatori a acestui nou sezon, vor iesi la iveala Oreste, Marius Florea Vizante si Elena Lasconi care vor dezbate pe temele unei colectii de profetii despre Romania, Parintele Arsenie Boca – „Bucurestiul al doilea Ierusalim”, Petrache Lupu – „Steaua sangerie de la Rasarit”, Sfantul Mitropolit Varlaam – „Facerea de rusine a neamului romanesc”, Vanga Dimitrova – „Mesia de Romania” si nu in cele din urma, teoriile lui Nostradamus despre tara noastra.

Cu ocazia implinirii frumoasei varste de 300 de emisiuni, Apropo TV a pregatit o rubrica aniversara, de colectie: 300 de secunde din arhiva de aur a emisiunii, din perioada 2006-2012. Din cuprins: Bogdan Naumovici despre ce reclame romanesti ii plac, Dragos Bucurenci despre fabuloasele statui ale primarului Piedone, Maria Marinescu despre saorma cu de toate sau doar in general, Razvan Exarhu despre implicatiile culturale ale Parcului Tei si Alexandru Dumitrescu despre capodopera publicitatii veterinare, spotul Romvac.

Lista cu must have-uri a sezonului cu numarul 20 continua si va fi completata pe 5 octombrie cu invitatii din studio ai lui Andi Moisescu. De data aceasta ne vom baza pe prezenta lui Sergiu Stoiadin si Chupi de la trupa Mandinga care vor discuta probleme romanesti in cadrul rubricii „Romania care este”. Deoarece ne bazam pe arta contemporana si literatura, vor fi multe de discutat si in cadrul rubricilor Next gen si Time Out.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni