• PRO TV
  • Catinca Roman: "Nu i-am zis "tata" niciodata lui Petre Roman"

Catinca Roman: "Nu i-am zis "tata" niciodata lui Petre Roman"

Catinca Roman: "Nu i-am zis "tata" niciodata lui Petre Roman"

Toata lumea o cunoaste drept Catinca Roman, dar numele ei in acte a fost intotdeauna Zilahy. Catinca nu a vrut sa si-l schimbe pentru ca isi iubeste si isi respecta prea mult tatal biologic.

Inainte de a se indragosti de Petre Roman, Mioara Roman a fost casatorita cu Iosif Zilahy, sportiv si antrenor de scrima. Din dragostea lor s-a nascut Catinca Maria, care a devenit si a ramas toata viata "fetita tatii". Desi parintii ei au divortat, iar ea a trebuit sa locuiasca alaturi de parintele vitreg Petre Roman, Catinca a continuat sa aiba o relatie foarte frumoasa cu Iosif Zilahy. Din acest motiv nu a putut niciodata sa ii spuna “tata” lui Petre Roman. Acesta din urma nu a incurajat in mod deosebit prietenia dintre Catinca si tatal ei, dar nici nu i-a interzis fetei sa il caute.

La randul sau, Iosif Zilahy a marturisit la ”Happy Hour” ca el si Mioara au ramas in relatii foarte bune, ca au avut un divort pasnic, fara scandal si ca acum sunt doi amici care au in comun multe amintiri frumoase. Mai mult, Mioara Roman i-a fost alaturi fostului sportiv atunci cand acesta a avut probleme de sanatate, iar Iosif a susţinut-o pe Mioara atunci cand Petre Roman a plecat de acasa. 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni