• PRO TV
  • Miracol de Craciun pentru o fetita care sufera de leucemie. Sute de parinti au organizat un targ caritabil pentru a o ajuta

Miracol de Craciun pentru o fetita care sufera de leucemie. Sute de parinti au organizat un targ caritabil pentru a o ajuta

Miracol de Craciun pentru o fetita care sufera de leucemie. Sute de parinti au organizat un targ caritabil pentru a o ajuta

Ca un miracol de Craciun, Tessa, o fetita de nici 6 ani, diagnosticata cu leucemie acuta limfo-blastica, ar putea primi in dar o noua sansa la viata.

La infaptuirea ei au ajutat sute de copii si parinti care au organizat un targ caritabil. Cu totii spera sa contribuie astfel la strangerea banilor necesari pentru un transplant de celule stem. Este vorba despre 120.000 de euro.

Tessa si-a petrecut jumatate din cei 6 ani de viata prin spitale, iar acum i s-a oferit in sfarsit sansa sa lupte cu boala crunta care o macina. Dupa 3 ani de tratamente, parintii au primit o veste salvatoare pentru fetita lor: la Viena exista un donator compatibil de celule stem.

Copila este deja in Austria la Spitalul Sfanta Anna unde, pe 29 decembrie, parintii ei ar trebui sa plateasca 120.000 de euro pentru transplantul de celule stem.

Aproximativ 300 de fetite si baieti de la gradinita "Pisicile Aristocrate", Kinderakademie si Scoala Gimnaziala "Elena Vacarescu" din Bucuresti au facut cu manutele lor cadouri si podoabe de Craciun, conform stirileprotv.ro. Si au venit cu ele la targ cu un singur gand: sa o ajute pe Tessa sa isi primeasca inapoi copilaria.

Pana acum, in contul fetitei s-au strans 55.000 de euro. Cei care doresc sa faca donatii pot sa acceseze site-ul Tessa.ro pentru mai multe detalii.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni