• PRO TV
  • Cristina Cioran vine cu umor si carisma la Ferma Vedetelor

Cristina Cioran vine cu umor si carisma la Ferma Vedetelor

Cristina Cioran vine cu umor si carisma la Ferma Vedetelor

Urmatorul concurent confirmat in echipa fermierilor celebri este Cristina Cioran, care va intra in casa de la Ferma vedetelor alaturi de Stefan Stan, Vica Blochina, Augustin Viziru, Oana Radu, Dima Trofim, Tudorel Filimon, Dan Helciug, Mioara Velicu, Doinita Oancea si Corina Dragulescu. 

Bine cunoscuta actrita a jucat in telenovele marca Acasa precum Numai iubirea sau Pacatele Evei, si a debutat ca prezentatoare la acelasi post TV, devenind cunoscuta publicului larg. Cristina Cioran se pregateste sa schimbe peisajul si sa renunte la rochii si pantofi cu toc in favoarea hainelor groase si a cizmelor de cauciuc, mai potrivite conditiilor de la ferma. 

Carismatica actrita a cerut sfaturi de la oamenii care traiesc la tara, pentru a se descurca cat mai bine in aceasta noua provocare: “Ma pregatesc intens, in sensul ca am vorbit cu oameni care traiesc la tara si am aflat o gramada de lucruri interesante, care cu siguranta ma vor ajuta in Ferma Vedetelor. Am acceptat sa intru in acest proiect pentru ca nu am aceasta experienta de ferma, nu am avut bunici la tara si acum imi traiesc a doua copilarie”.

Cristina, fire deschisa si entuziasta, marturiseste: “Sunt foarte incantata de proiectul Ferma Vedetelor, consider ca este aventura vietii mele, de pana acum. Imi plac provocarile, sunt foarte curajoasa si cred ca aceasta experienta imi va schimba viata in bine. Voi intelege si ma voi lovi de greutatile pe care le au cei care traiesc la tara. Voi invata sa am grija de animale si sa construiesc o ferma. Poate la un moment dat voi dezvolta aceasta experienta si cu ajutorul lui Dumnezeu imi voi face o ferma a mea, in aceasta viata”.

Provocarile zilnice prin care vor trece cei 12 fermieri sunt atat fizice, cat si psihice. Taria de caracter, curajul, determinarea si munca in echipa sunt doar cateva dintre calitatile necesare pentru a tine echipa unita. Mentorul Fermei nu ii va menaja, ci le va da sarcini zilnice pe care vor trebui sa le duca la bun sfarsit pentru a castiga bani sau alimente. Iulia Vantur, gazda emisiunii, le va oferi sprijinul ei, ii va sfatui, incuraja si determina sa finalizeze probele, insa le va da si ea sarcini care vor trebui indeplinite pentru a avea acces la anumite beneficii.  

Peripetiile prin care vor trece, cum se vor descurca 12 firi diferite in aceeasi casa, in conditii de viata extreme si lipsite de confort, vom vedea din martie in cel mai tare reality-show 100% romanesc: Ferma Vedetelor!

PRO TV – Gandeste liber!

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni