• PRO TV
  • Ferma Vedetelor - VIDEO

Ferma Vedetelor - VIDEO

Ferma Vedetelor - VIDEO

Ferma Vedetelor, un nou reality show surprinzator la ProTV! 

Pentru 3 luni timpul va sta in loc pentru vedete si se va opri in vremea strabunicilor, in satul de poveste portretizat in zeci de scrieri ale autorilor romani celebri. Intoarcerea la traditii si la conditiile de trai lipsite de confortul lumii moderne vor aduce cu sine noi provocari. Gazda show-ului va fi alaturi de fermieri pentru a-i sustine moral si pentru a-i determina sa treaca peste etapele grele cu care se vor confrunta in cele 3 luni de convietuire.

Cei 12 fermieri vor fi initiati in tainele agriculturii si traiului la tara de catre Mentorul Fermei, un om cu experienta, care si-a petrecut intreaga viata traind din roadele pamantului, ingrijind animale domestice, care sunt si o importanta sursa de hrana. Mentorul va da sarcini saptamanale, pe care ei trebuie sa le duca la bun sfarsit. Indeplinirea cu succes a sarcinilor aduce cu sine avantaje pentru concurenti.

Concurentii se vor confrunta atat cu probe saptamanale date de Mentorul Fermei, cat si cu probe zilnice, iar in fiecare saptamana doi dintre concurenti vor intra la duel pentru a se lupta sa isi pastreze locul in concurs, insa unul dintre ei va parasi competitia. Probele vor fi diverse si ii vor pune pe concurenti in situatii limita.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni