• PRO TV
  • La 16 ani, a ajuns sa cantareasca 37 de kg. Ce s-a intamplat cu o adolescenta dupa ce a facut o obsesie periculoasa

La 16 ani, a ajuns sa cantareasca 37 de kg. Ce s-a intamplat cu o adolescenta dupa ce a facut o obsesie periculoasa

La 16 ani, a ajuns sa cantareasca 37 de kg. Ce s-a intamplat cu o adolescenta dupa ce a facut o obsesie periculoasa

India Edmonts, o fata de 17 ani din Marea Britanie, a povestit cum a ajuns la un pas de moarte din cauza anorexiei dupa ce a inceput sa urmareasca zilnic mai multe pagini de Instagram care celebreaza siluetele scheletice si unde fetele se indeamna intre ele sa reziste cat mai multe zile fara sa manance.

Obsesia adolescentelor de a fi cat mai slabe a luat o si mai mare amploare odata cu popularizarea retelelor sociale, unde s-au creat grupuri care sustin anorexia, numite "thinspiration", scrie Daily Mirror.

Inca de la 14 ani, India era obsedata de fotomodelele foarte slabe, cu care se compara si pe care le lua drept exemplu, iar colegele sale de scoala ii pareau mai frumoase si mai slabe decat ea.

Citeste si: Fiica lor s-a nascut cu un semn pe jumate din suprafata corpului. Ce au facut parintii de dragul ei este impresionant

"Toti colegii de la scoala aveau cont de Instagram, iar fetele puneau mereu poze in care mie mi se parea ca arata mai slabe si mai frumoase ca mine. Imi placea spatiul lor dintre coapse, iar eu imi uram picioarele groase si scurte. La inceput, nu am pus nicio poza cu mine pentru ca mi-era rusine de cum aratam", a marturisit adolescenta.

Asa a inceput India sa se infometeze, ajungand sa nu manance nimic zile intregi, pana cand simtea ca e pe punctul de a lesina. La asta se adaugau exercitiile fizice crunte la care isi supunea corpul deja secat de energie. La 15 ani, tanara ajunsese sa cantareasca doar 38 de kilograme.



Citeste continuarea si vezi mai multe imagini aici!

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni