• PRO TV
  • Momente tensionate la Ferma Vedetelor

Momente tensionate la Ferma Vedetelor

Momente tensionate la Ferma Vedetelor

Nici bine nu s-a instalat Dan Helciug in camera fermierului, ca a si inceput sa dea directive de la prima ora a diminetii, iar Ionut da dovada de harnicie in indeplinirea sarcinilor date de fermierul saptamanii. Ziua de ieri a adus o serie de momente tensionate la Ferma Vedetelor, iar stresul si animozitatile dintre concurenti au inceput sa iasa la iveala. 

Ferma Vedetelor a fost urmarita, in intervalul 20:30 - 21:27, de aproximativ 1.9 milioane de romani, iar in minutul de aur de la 21:25 peste 2.2 milioane de persoane priveau peripetiile fermierilor. La nivelul publicului comercial, cu varsta cuprinsa intre 18 si 49 de ani, PRO TV a condus topul audientelor cu 10.6 puncte de rating si 23.3% share, in timp ce televiziunea situata pe locul doi a reusit sa obtina 6.2 rating si 13.6% share. 

Dan este plin de energie pozitiva si la transmite tuturor concurentilor o stare de bine, insa uneori acest lucru nu este suficient, iar respectul fata de el si indeplinirea sarcinilor pe care el le traseaza au de suferit. La prima ora a dimineatii animalele sunt hranite, focul e facut, lemnele sunt taiate, apa e pusa la incalzit, vaca e mulsa si masa e gata – o dimineata perfecta de tara. 

Linistea fermierilor este perturbata de venirea lui nea Rata, care le-a adus vopsea, topor, cazma, flori si surpriza: cea de-a doua vaca. Sarcina lor este de a vopsi gardul din fata casei si de a planta florile. Momentul care a declansat avalansa de tensiuni si nemultumiri a fost  cand cele doua vaci au scapat si au luat-o la fuga prin padure, lucru care i-a obligat pe Stan, Vica si Cristina la un jogging printre copaci. De aici a inceput cearta intre Vica si Stan, pentru ca era sa o darame vaca, Stan fiind cel care o mana din spate, iar Cristina a fost calcata pe picior de vaca. 

Nea Rata insa a venit si cu o noua provocare pentru fermieri. In schimbul unei mici recompense, ei au trebuit sa se imparta pe echipe si sa faca unt! Pentru ca s-au descurcat exemplar, pe ritmul muzicii care le-a dat spor, si au terminat in acelasi timp, ambele echipe au primit premiul. 

Linistea si voia buna nu au durat mult. In scurt timp, o noua discutie intre generatii s-a aprins. De aceasta data Mioara a fost acuzata de Corina ca i-a spus ca merge stramb si ca nu face nimic. Discutia a fost continuata si cand a venit Iulia Vantur. 

Dupa ce a gustat din painea proaspat scoasa din cuptor si untul abia facut, Iulia a incercat sa lamureasca problema celor doua. “Ma simt asa data la o parte ca s-au format niste echipe: eu si ceilalti! Cred ca este din vina mea ca nu stiu sa comunic cu altii!”, a spus Mioara. Momentul a fost depasit si fiecare fermier a anuntat nominalizarile lui pentru servitorii saptamanii, iar voturile au inclinat catre: Stefan, Mioara, Augustin, Doinita si Corina. Insa Dan a decis si i-a ales pe Doinita si Augustin. Constient de ce a facut, Dan a declarat, in spiritul sau caracteristic:  “Sper sa supravietuiesc dupa aceasta noapte, sa nu ma omoare Augustin in somn!”.

Discutia de la masa in prezenta Iuliei a continuat si dupa plecarea ei. Tema principala a fost lipsa respectului pe care Sttefan Stan o afiseaza fata de femei. Augustin a fost cel care a spus: “In urmatoarele trei zile va iesi un scandal la nivel inalt in aceasta ferma. Nu stiu de ce sunt oamenii asa de agitati si stresati”. Stefan si-a luat apararea si le-a spus baietilor: “Eu sunt un om mai din popor, mai direct asa!”, insa Cristina a completat: “Stan gaseste competitor in fiecare om!”.

Seara s-a incheiat printre lacrimile Vicai, care a suferit un accident cand a mers sa mulga vaca. Cele doua vaci s-au incaierat si ea a fost prinsa la mijloc, trantita pe jos si calcata de vaca pe picior. Cand au auzit tipetele toti colegii i-au sarit in ajutor si au chemat medicul. “Nu imi simt piciorul, nu imi simt degetul de la picior!” – acestea au fost primele cuvinte ale Vicai printre lacrimi. Insa, la scurt timp un alt moment tensionat s-a iscat intre Stefan si Vica, care l-a auzit pe acesta vorbind cu Dan in padure despre cine sa intre la duel. 

In aceasta seara, de la 20:30, Dan va decide pe cine sacrifica si pe cine gratiaza! Telespectatorii vor vedea ce tabieturi are Stefan, cum se comporta servitorii cu stapanul lor, ce a patit Dima, ce vizita supriza au primit fermierii si cum au ajuns cu totii infractori!

Cel mai tare reality show 100% romanesc se vede de luni pana joi si sambata, de la 20:30, la PRO TV! Toate editiile Ferma vedetelor pot fi urmarite si pe voyo.ro. 

Ferma Vedetelor - Nicaieri nu-i ca la tara!

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni