• PRO TV
  • Flashmob caritabil la metroul din Capitala. Pasagerii au invatat sa danseze si au donat bani pentru bolnavii de cancer

Flashmob caritabil la metroul din Capitala. Pasagerii au invatat sa danseze si au donat bani pentru bolnavii de cancer

Flashmob caritabil la metroul din Capitala. Pasagerii au invatat sa danseze si au donat bani pentru bolnavii de cancer

Muzica argentiniana de tango si dansul pasiunii i-au oprit din drum pe calatorii de la metrou, care au asistat la un flashmob caritabil. Banii stransi vor ajunge la copiii bolnavi de cancer.

Muzica, dar si pasii de tango i-au facut pe calatori sa uite ca se grabesc. Curiosi, s-au oprit sa ii urmareasca pe dansatori.

Calator: "Extraordinar. E o idee foarte buna. Lumea ar trebui sa faca asta mai des."

Calatoare: "Mi se pare foarte tare initiativa. As vrea sa vad din ce in ce mai des pe la noi asa ceva."

Unii chiar au incercat sa invete cativa pasi. Nici domnisoarele nu au refuzat invitatia de a dansa pentru o cauza nobila.
Sorin Matei, organizator: "Sprijinim asociatia Pavel care are grija de copii bolnavi de cancer si strangem niste bani pentru ei".

Organizatorii si-au propus ca, prin acest eveniment, sa atraga atentia si asupra copiilor din Romania, bolnavi de cancer, care in fiecare zi duc o lupta crunta cu boala.

Cifrele ingrijoratoare arata ca, anual, apar 500 de noi cazuri, aceasta maladie fiind a doua cauza de deces pentru copiii intre 4 si 15 ani. Statisticile nu vorbesc insa si despre suferinta lor si a familiilor.

Sursa: StirileProTV

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni