• PRO TV
  • Nea Rata este iubit de fermierii sai de la Ferma Vedetelor

Nea Rata este iubit de fermierii sai de la Ferma Vedetelor

Nea Rata este iubit de fermierii sai de la Ferma Vedetelor

Inca de la intrarea sa in Ferma Vedetelor, nea Rata a devenit rapid unul dintre cele mai indragite personaje. Ironia, carisma, umorul si deschiderea sa fata de concurenti i-au adus imediat simpatia celebrilor fermieri si a publicului. 

Inca de la inceputul emisiunii, el i-a ajutat pe fermieri: le-a dat sfaturi, le-a adus alimente, i-a invatat cum sa se descurce, iar atunci cand s-a lovit de refuzuri, el a apelat la ironie si umor pentru a-i aduce pe calea cea dreapta.

Saptamana trecuta nea Rata a fost invitatul special de la Ferma Vedetelor. De data aceasta el a trebuit sa locuiasca alaturi de concurenti in ferma, iar Gina, fermierul saptamanii trecute, i-a oferit camera ei. Cand au aflat ca va locui cu ei, fermierii s-au bucurat foarte tare: „Ce bine!”, a strigat Cristina, Dan a completat: „Il iubesc de nu mai pot, dar nu vreau sa ma puna la munca!”, iar Ionut a tras concluzia: „Cu el prezent o sa fie altceva!”. 

Om generos, nea Rata, le-a adus concurentilor in prima sa zi, ceva la care visau de cand au intrat in ferma: carne. Astfel, au avut parte de o masa copioasa cu carnati si carne, iar fetele au facut doua torturi care au fost devorate in scurt timp. 

Muncitor si pus pe treaba, el i-a determinat pe fermeri sa termine toate sarcinile care nu au fost duse la bun sfarsit in saptamanile trecute. El i-a unit prin munca, dar a avut grija sa impuna o atmosfera de buna dispozitie, prin glumele sale. Astfel, concurentii au reusit sa finalizeze foisorul inceput de fete si au mai lucrat la baie. Curtea a intrat in curatenie generala, iar concluzia lui nea Rata a fost: „Acum imi mai bucura si mie ochiul curtea asta!”.

Nea Rata s-a integrat perfect intre vedetele participante, iar respectul pe care il impune a avut ca rezultat o schimbare notabila in ferma. 

Replicile lui nea Rata nu pot trece neobservate! Cand Augustin s-a enervat, el i-a spus: „Cu violenta nu rezolvi nimic!”, iar cand cand l-a vazut pe George fara voce a zis: „A venit vreo ursoaica la tine in camera de ai ramas fara voce?”. 

Cand au fost anuntati vor avea niste musafiri speciali, Ionut a spus ca si-ar dori pe cineva care sa cante muzica populara, insa nea Rata i-a anuntat ca el si valiza lui vor fi cei doi invitati din ferma si a replicat: „Valiza nu stiu daca stie populara, dar nea Rata nici atat!”. Si Dan, care se chinuia sa bata un cui, a reusit sa il faca pe nea Rata sa spuna: „Te doare mintea, se urca pe balot sa bata un cui!”. 

In timp ce fetele pregateau masa cu carnea si carnatii adusi de nea Rata, el a intrat in bucatarie si a spus: „Ba, ce miroase a Cheeseburger aici!”, referindu-se la unul dintre porcii din curte care este mereu amenintat ca va fi mancat de Augustin. 

Atunci cand Roxana s-a ars la mana, el a avut ca replica o vorba de duh romaneasca si a gasit imediat explicatia pentru accident: „Ti-e frica de soacra, ce sa-ti fac?!”, iar cand Augustin a refuzat sa mearga in padure cu Vica ca sa adune urzici si leurda, el i-a zis: „Ai fost insurat cu trei si ti-e frica sa o scoti pe Vica la padure?”. Sarutul dintre Vica si Augustin, de la intoarcerea din padure, a adus o noua replica memorabila: „Mama! Marfa! S-a unit apa cu uleiul!”, facand referire la neintelegerile din ultimul timp. 

Cand a trebuit sa paraseasca ferma, nea Rata a fost condus la poarta de intreg alaiul de fermieri, care i-au cantat si i-au spus la revedere cu regret. 

In editia de luni, de la 20:30, numai la PRO TV, telespectatorii vor vedea ce au de spus animalele dupa atata timp petrecut printre vedete, cum se complica jocurile de strategie, fiind atat de aproape de marea finala, de ce se enerveaza Gina, dar si pe cine a lasat Roxana in postul de fermierul saptamanii. Tot in aceasta seara, negustorul Vasile vine in ferma insotit de o prezenta feminina care reuseste sa ii suceasca mintile lui Augustin. Ce va face Augustin in aceste conditii ramane de vazut in aceasta seara, la Ferma Vedetelor. 

Toate editiile Ferma Vedetelor pot fi urmarite si pe voyo.ro. 

Ferma Vedetelor - Nicaieri nu-i ca la tara!

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni