• PRO TV
  • Fermierii au descoperit comoara ascunsa, ieri seara, la Ferma Vedetelor!

Fermierii au descoperit comoara ascunsa, ieri seara, la Ferma Vedetelor!

Fermierii au descoperit comoara ascunsa, ieri seara, la Ferma Vedetelor!

Cursa pentru indiciile care intregesc harta comorilor s-a incheiat ieri seara. Fermierii au reusit sa obtina si ultimul indiciu, care i-a trimis la o vanatoare de comori, transformata intr-o adevarata aventura. Gina a demonstrat ca este urmarita de noroc la tot pasul, iar drama bucatariei inchise continua. 

Ferma Vedetelor a fost urmarita in intervalul de difuzare, intre 20:30 - 21:25, de aproximativ 1.6 milioane de romani la nivel national. In minutul de aur, de la 21:21, peste 2.1 milioane de persoane priveau peripetiile fermierilor. La nivelul publicului comercial, cu varsta cuprinsa intre 18 si 49 de ani, PRO TV a fost lider de audienta cu 10.4 puncte de rating si a inregistrat cea mai mare cota de piata de la inceputul sezonului - 27.6%, in timp ce postul de televiziune situat pe locul doi a obtinut 5.0 puncte de rating si 13.3% share.

Drama bucatariei inchise cu lacat a pus stapanire pe concurenti: „Doamne! Cu bucataria inchisa a fost groaznic! Durerea mea a fost ca imi pastrasem o gura de cafea si stiam ca e acolo si nu pot ajunge la ea!”, a spus Gina. „Nu puteam accesa, de exemplu, periuta de dinti, lucruri care, de altfel, sunt esentiale si de care aveam nevoie!”, a completat Ionut. 

Disputa dintre Ionut si Dan a continuat si in episodul difuzat ieri. Ionut l-a anuntat pe Dan ca, atata timp cat el este fermier sef, Dan nu va mai avea nicio sarcina. Aceasta decizie l-a luat prin surprindere pe Dan: „Cum e sa te trezesti dimineata si sa iti spuna seful: vezi ca ai liber patru zile?!”. „Dan este in stare sa faca foarte multe, pentru ca este un tip capabil, insa comoditatea lui si faptul ca niciodata nu isi asuma responsabilitatea, asta ma scoate din sarite!”, a spus Ionut. 

Gimnastica de inviorare a fost inlocuita de antrenament pentru duel de catre Vica si Cristina. Gine le-a vazut in padure si l-a rugat pe Augustin sa o ajute sa se antreneze si ea. 

Nea Rata a fost salvatorul zilei: le-a adus cafeaua promisa si le-a descuiat bucataria: „Pedeapsa asta cu bucataria inchisa nu ma asteptam sa ma afecteze atat de tare! Dar, in momentul in care, astazi, am intrat in bucatarie a fost o bucurie enorma!”, a spus Augustin.  Insa, bucuria a fost de scurta durata, deoarece a urmat a doua pedeapsa. George a fost ales de Ionut pentru a lua, in 30 de secunde, tot ce au nevoie din bucatarie pentru urmatoarele 24 de ore. Pentru ca acestia au trisat si au intrat mai multi sa ia provizii din bucatarie, nea Rata s-a suparat foarte tare! Astfel, lacatul a fost pus pe usa inainte ca timpul sa expire si ei au ramas cu putine provizii. 

Jocul zilei, Balonul Intepat, i-a pus pe fermieri sa isi confectioneze sulite si sa le arunce in campul de baloane din spatele fermei. Si de data aceasta, Gina a fost norocoasa care a descoperit singurul balon care continea ultimul indiciu pentru harta comorii.

Concurentii s-au organizat si au plecat in cautarea comorii. George s-a urcat in copaci, Ionut a mers cu pluta pe apa si restul au cutreierat padurea la picior. Tot Gina a zarit de pe mal locul in care se ascunde comoara si Ionut a fost cel care a recuperat-o din lac. Ei au gasit o sticla cu multe chei. Fiecare a trebuit sa isi aleaga cate una, iar restul au fost aruncate in lac. Aceste chei au starnit tot felul de presupuneri din partea concurentilor: aduc imunitate, aduc eliminarea, ii trimit in semifinale sau direct in finala. 

In editia de sambata, de la 22:30, telespectatorii vor vedea ce semnifica cheile primite si cum se vor lupta doua caractere puternice si foarte determinate: Cristina si Gina. Cristina, femeia cu cele mai multe dueluri la activ din Ferma Vedetelor, si Gina, cea care nu a mai trecut niciodata printr-un duel, se vor confrunta in ringul din hambar pentru a face un pas inainte catre marea finala.  

Toate editiile Ferma Vedetelor pot fi urmarite si pe voyo.ro. 

Ferma Vedetelor - Nicaieri nu-i ca la tara!

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni