• PRO TV
  • Fiica lui Michael Jackson, mai rebela ca niciodata. Cum arata Paris machiata cu negru si par brunet cu suvite roscate

Fiica lui Michael Jackson, mai rebela ca niciodata. Cum arata Paris machiata cu negru si par brunet cu suvite roscate

Fiica lui Michael Jackson, mai rebela ca niciodata. Cum arata Paris machiata cu negru si par brunet cu suvite roscate

In urma cu sase ani, decesul lui Michael Jackson a lasat in urma milioane de fani indurerati, dar mai ales trei copii - Paris, Blanket si Prince - care nu au putut trece prea usor peste aceasta tragedie.

Daca Prince a reusit sa depaseasca cat de cat momentul sau cel putin sa-si continue viata, pentru Paris Jackson pierderea tatalui a reprezentat un punct de cotitura in existenta sa. Dupa ce a renuntat la practicile religioase pe care le respecta toti adeptii cultului Martorii lui Iehova, tanara a incercat sa se sinucida, tragand un semnal de alarma in randul membrilor familiei ei. 

Fiica lui Michael Jackson nu a vrut sa depuna marturie la procesul legat de uciderea tatalui ei, nu s-a putut acomoda acasa la bunica ei, iar relatia cu propria mama abia incepea sa fie relativ normala.

Coplesita de schimbari, Paris a incercat sa-si ia viata si a fost gasita, din fericire, la timp. La putin timp dupa acest episod sumbru al vietii ei, adolescenta a fost internata intr-o clinica de reabilitare si a inceput sa isi revina incetul cu incetul.

De-a lungul ultimelor luni, viata fiicei lui Michael Jackson a parut sa revina la normal. Adolescenta s-a ferit de "ochiul vigilent" al presei, dar nu a putut tine ascuns faptul ca are un iubit si ca simte primii fiori ai dragostei. Paris are si un nou look! Cu parul lung, suvite roscate si un machiaj destul de puternic, care ii pune in evidenta superbii ochi albastri, ea demonstreaza ca se va transforma intr-o femeie cu adevarat frumoasa, de care tatal ar fi fost mandru. 

Vezi imaginile pe perfecte.ro!

Share

Videoclipuri cu știri

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni