• PRO TV
  • Ultimul duel inaintea finalei live de pe 30 mai se va da intre Vica si Cristina!

Ultimul duel inaintea finalei live de pe 30 mai se va da intre Vica si Cristina!

Ultimul duel inaintea finalei live de pe 30 mai se va da intre Vica si Cristina!

Multa munca, voie buna, suprize si noi pedepse - asa se poate rezuma in cateva cuvinte editia de ieri seara Ferma Vedetelor. Augustin a facut cartile si a trimis-o la ultimul duel, inainte de marea finala live, de pe 30 mai, pe Vica, care nu are de ales si se va lupta cu prietena ei, Cristina. Cele doua sunt singurele femei care au reusit sa ajunga atat de departe, iar duelul lor este unul dintre cele mai asteptate, datorita legaturii stranse care s-a creat intre ele. 

Ferma Vedetelor a fost lider de audienta pe toate categoriile de public, fiind urmarita in intervalul de difuzare, intre 20:30 - 21:26, de aproximativ 1.3 milioane de romani la nivel national. In minutul de aur, de la 21:24, peste 1.6 milioane de persoane priveau peripetiile fermierilor. La nivelul publicului comercial, cu varsta cuprinsa intre 18 si 49 de ani, PRO TV a fost lider de audienta cu 8.3 puncte de rating si 23.2% share, in timp ce postul de televiziune situat pe locul doi a obtinut 3.5 puncte de rating si 9.7% share.

Nea Rata le-a facut o vizita matinala, care le-a dat de munca fermierilor: au pus lambriuri in bucatarie, au dat cu bait foisorul si au lucrat la acoperisul bucatariei. „Asta e hobby-ul lui nea Rata: sa ne dea de munca!”, a spus Dan. 

George a fost trimis sa caute indicii in padure si a avut supriza sa il gaseasca, pe carare, pe fratele sau, Marius: „Ma bucur sa te vad mare si solid!”, i-a spus George dupa ce l-a imbratisat. Intalnirea dintre ei a fost presarata cu glume si ironii. George i-a povestit cum stau lucrurile in ferma, cu cine se intelege bine si le-a facut profilul tuturor: „I-am aratat ferma. I-a placut atat de mult, incat a inceput sa puna din proprie initiativa osul la treaba. A taiat niste lemne, in schimbul mesei.”, iar Marius a completat: „Macar o mana de ajutor sa le dau!”. 

Augustin s-a urcat pe casa, cu toate ca ii este frica de inaltime, si a lucrat la acoperis. Pentru asta, el i-a cerut lui nea Rata un pui, insa nu a primit decat morcovi, telina, cartofi si bulion. Momentul a fost unul foarte amuzant, deoarece Augustin era vizibil speriat: „Ce n-am voie sa imi fie frica?”, i-a spus Cristinei tinandu-se strans de tiglele acoperisului. Ionut l-a ajutat sa coboare, iar ca sa se simta in singuranta, in loc sa repare, a mai scos niste scanduri pentru a-si crea puncte de sprijin. Nea Rata, vazandu-l cuprins de panica, i-a miscat scara la coborare: „Bre! Astea nu sunt glume!”, a strigat Augustin. 

Si de aceasta data au impartit cosul pe care l-a primit George, insa sanctiunea a fost mai aspra ca niciodata: nea Rata le-a luat pe termen nelimitat vacile, principala lor sursa de hrana. 

Iulia Vantur a atins teme sensibile, iar Vica a inceput sa planga cand a spus ca nu si-a mai vazut mama de un an. Iulia a tinut sa puncteze un moment foarte important care se va intampla in curand: „Saptamana viitoare vor reveni toti fermierii si isi vor pune votul cel mai important, care poate elimina pe cineva de aici, din ferma!”. Aceste cuvinte au dat startul parerilor si o noua discutie s-a pornit intre Vica si Ionut. 

In editia din aceasta seara, de la 20:30, numai la PRO TV, vom descoperi confesiunile fermierilor in fata lui nea Rata, dar si parerea lui despre concurenti. Imparteala bunatatilor din cosurile cadou continua, iar sanctiunile si surprizele vin intotdeauna mana in mana la Ferma Vedetelor. Ce li se intampla fermierilor si de ce se supara Iulia, ramane de vazut in aceasta seara! 

Toate editiile Ferma Vedetelor pot fi urmarite si pe voyo.ro. 

Ferma Vedetelor - Nicaieri nu-i ca la tara!

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni