• PRO TV
  • "Super Trip", MAREA PREMIERA, maine. Miercuri, de la 20:30 si joi, de la 21:30, NUMAI la ProTV

"Super Trip", MAREA PREMIERA, maine. Miercuri, de la 20:30 si joi, de la 21:30, NUMAI la ProTV

"Super Trip", MAREA PREMIERA, maine. Miercuri, de la 20:30 si joi, de la 21:30, NUMAI la ProTV

Andi Vasluianu, ghidul distractiei si al provocarilor din aceasta vara, a pornit in super calatoria care va strabate Romania! Printre turistii Super Trip se afla Ruby si Dorian Popa, precum si echipa formata din Doinita Oancea si Majda Yolo.

Super Trip imbina perfect distractia si provocarile! O serie de concurenti, grupati in echipe de cate doua persoane, vor calatori in toata Romania, vizitand cele mai importante si apreciate obiective turistice din orasele prin care va trece autocarul Super Trip. Calatoria promite a fi una de vis, cu multe probe distractive si provocari pe cinste! 

Alaturi de cele doua echipe celebre, inca sase concurenti sunt gata de provocarile pregatite de Andi Vasluianu! Una dintre cele trei echipe este formata din doua prietene bune, reunite de o pasiune comuna: sportul. Alergatoare de performanta cu un palmares impresionant, cele doua sunt indragostite de calatoriile prin tara. Lor li se alatura un cuplu plin de dinamism si voie buna, o pereche unita de dragoste. Cea de a treia echipa este formata din doi prieteni foarte buni, avand ca pasiuni muzica si dansul, mereu zambitori si plini de entuziasm.

Atentie, vin turistii! Fii pregatit pentru Super Trip, calatoria care strabate Romania, din 15 iulie, miercuri - 20:30 si joi - 21:30, numai la PRO TV!

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni