• PRO TV
  • Calatoria care strabate Romania continua la PRO TV!

Calatoria care strabate Romania continua la PRO TV!

Calatoria care strabate Romania continua la PRO TV!

Concurentii Super Trip au jucat fotbal, au facut covrigi si au luat lectii de gimnastica

Autocarul Super Trip continua sa strabata drumurile spre cele mai frumoase si spectaculoase locuri din Romania! Andi Vasluianu are pregatite provocari si probe din ce in ce mai captivante pentru echipele aflate in cea mai tare calatorie din aceasta vara!

La doua saptamani de la startul calatoriei, doua dintre echipe au parasit autocarul Super Trip. In aceasta saptamana, Lucia si Doina au parasit emisiunea, fiind votate in unanimitate de celelalte perechi. Aseara, inainte de startul unui partide de fotbal dintre concurentii Super Trip si o echipa de juniori, o noua pereche a intrat in calatoria care strabate Romania! Ana-Maria si Patricia, doua prietene bune, au acceptat provocarile lui Andi. Au jucat fotbal si au muncit cot la cot cu restul participantilor emisiunii in momentul in care au avut de pregatit covrigi.

In episodul din aceasta seara, Andi Vasluianu a pregatit noi provocari extrem de amuzante! Ajunsi in Piatra Neamt, concurentii Super Trip vor vizita unul dintre cele mai frumoase orase din Romania unde in urma cu 60 de milioane de ani se afla o mare. Tot in aceasta seara, telespectatorii vor putea urmari o competitie de mers pe... apa, dar si o plimbare off-road. 

Aventurile turistilor din Super Trip difuzate ieri seara s-au clasat pe prima pozitie in preferintele telespectatorilor, iar in aceasta seara, imediat dupa Stirile Noptii, calatoria Super Trip continua la PRO TV! 

Super Trip, calatoria care strabate Romania, numai la PRO TV!

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni