• PRO TV
  • A umplut o tava de copt cu paste. Rezultatul final il va impresiona si pe cel mai pretentios invitat

A umplut o tava de copt cu paste. Rezultatul final il va impresiona si pe cel mai pretentios invitat

A umplut o tava de copt cu paste. Rezultatul final il va impresiona si pe cel mai pretentios invitat

Sunt multe sfaturi despre cum si cat trebuie gatite pastele. Unele dintre ele vin de la profesionisti, altele sunt doar mituri, care in ciuda inexactitatii, persista de ani buni. Noi iti prezentam o reteta delicioasa de placinta cu paste Rigatoni. 

Multi dintre noi au experimentat in bucatarie o multime de preparate din paste, insa aceasta reteta va ajunge cu siguranta in topul preferintelor tale. 

Mai intai, se rade parmezan peste pastele Rigatoni fierte, dupa care acestea se asaza intr-o tava circulara cu pereti detasabili. Secretul este ca pastele sa fie pozitionate vertical si cat mai apropiate una de alta. 

Citeste si: Reteta Adriana Ghita - Sufleu de ciocolata

Dupa ce intreaga tava a fost umpluta, peste paste se pune un sos de rosii cu carne tocata, condimentat dupa gust. Pentru o mai buna umplere cu carne a tuburilor pastelor se poate folosi un betisor. Inainte de a fi pusa in cuptor, tava trebuie invelita in folie de aluminiu, unde va sta timp de 15 minute la o temperatura de 200 de grade Celsius. 

Dupa trecerea celor 15 minute, tava se scoate din cuptor si se adauga bucati de mozzarella proaspata. Dupa ce si acest pas a fost facut, preparatul se mai lasa in cuptor timp de inca 15 minute. 

Odata incheiat timpul de coacere, preparatul poate fi taiat si servit invitatilor. Pofta buna! 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni