• PRO TV
  • Cifra destinului. Ce spune despre tine si personalitatea ta. Invata sa o calculezi!

Cifra destinului. Ce spune despre tine si personalitatea ta. Invata sa o calculezi!

Cifra destinului. Ce spune despre tine si personalitatea ta. Invata sa o calculezi!

In numerologie, cifra destinului are rolul de a dezvalui personalitatea unui om, precum si si insusirile care il vor insoti toata viata. Invata cum sa o calculezi pe a ta si afla ce spune despre tine.

Cifra destinului reprezinta suma tuturor cifrelor din data nasterii a unui om. Pentru a o calcula, trebuie sa o scrii sub forma numerica, apoi sa aduni toate cifrele intre ele, pana cand obtii un numar compus dintr-o singura cifra sau unul dintre numerele 11 si 22 (numere maiastre).

De exemplu, daca data nasterii tale este 15.06.1985, atunci trebuie sa aduni astfel:

1 + 5 + 6 + 1 + 9 + 8 + 5 = 35

3 + 5 = 8

Dupa ce iti calculezi cifra destinului, afla ce spune despre tine.

Cifra destinului 1

Asigura inspiratie creatoare, entuziasm si dorinta de a realiza cat mai mult. Persoana care are aceasta cifra este foarte puternica atat fizic cat si psihic, iar din aceasta putere rezulta hotararea si capacitatea de a-i conduce pe altii. Ai dorinte si aspiratii puternice si iti urmezi intotdeauna convingerile. Chiar daca nu vrei sa recunosti, esti destul de egoista si ai vrea ca totul sa se faca numai asa cum iti convine.

Cifra destinului 2

Esti sincera si deschisa sau ceea ce oamenii numesc "un om de cuvant". Lucrezi eficient cu oamenii si esti capabila nu doar sa formezi, ci si sa coordonezi o echipa. Amabila si plina de tact, nu urmaresti sa ii domini pe ceilalti, ci stii sa faci compromisuri de dragul bunei intelegeri cu cei din jur.

Citeste mai multe pe perfecte.ro!

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni