• PRO TV
  • Interviu Exclusiv. Nea Rata, despre concurentii de la Ferma Vedetelor: "Voiau sa ma cunoasca si sa se puna bine cu mine"

Interviu Exclusiv. Nea Rata, despre concurentii de la Ferma Vedetelor: "Voiau sa ma cunoasca si sa se puna bine cu mine"

Interviu Exclusiv. Nea Rata, despre concurentii de la Ferma Vedetelor: "Voiau sa ma cunoasca si sa se puna bine cu mine"

In curand la PROTV incepe un nou sezon "Ferma Vedetelor". 12 celebritati au decis sa renunte la confortul de acasa pentru a trai o experienta unica.

Daca anul trecut ferma si-a intampinat concurentii cu un frig napraznic, in mijlocul padurii, fiind izolati si fara nicio urma de civilizatie in jur, anul acesta Iulia Vantur si nea Rata le pregatesc o mare surpriza: Ferma vedetelor se muta in Cipru! 

Nea Rata va fi legatura celor 12 vedete cu viata grea de la ferma si le va explica ce inseamna munca de fermier.

 1. Cu ce te astepti sa fie diferita editia de anul acesta fata de cea de anul trecut?

- Temperatura, asta este primul lucru diferit. Conteaza foarte mult pentru oameni sa fie prietenoasa si sa poata lucra la reabilitarea fermei. Concurentii sunt si oameni de la oras, dar si oameni care au mai trait la tara si au experienta. Unii sunt mai documentati si stiu ce au de facut. 

2. Cand ai cunoscut concurentii ce impresie ti-ai format in prima instanta?

- Eu intotdeauna tratez concurentii la fel, cu toate ca “ranjeau fasolea” la mine cand ne-am cunoscut. Mi s-au parut entuziasmati, toti voiau sa ma cunoasca si sa se puna bine cu mine.

 3. Care crezi ca va fi cel mai dificil aspect pentru concurenti privind noua locatie (Cipru)?

- Mancarea va fi cu siguranta cel mai dificil aspect. Nu se vor mai bucura de aceleasi avantaje ca sezonul trecut si sunt foarte curios cum se vor descurca.

 4. Care crezi ca sunt 3 atuuri necesare concurentilor in lupta pentru titlul de Fermierul Anului?

- Sa fie corecti, sa munceasca si sa aiba credinta.

5. Un mesaj pentru fanii emisiunii.

- Sa se uite la emisiune, vor avea parte de multe surprize! O sa vada mai multa distractie pentru nea Rata si mai multa munca pentru fermieri, pentru ca pana la urma avem alta tara, alta distractie!

6. Care a fost cea mai grea proba din sezonul trecut?

- Frigul, prima proba cea mai grea prin care au trecut, apoi, la inceput, a fost mulsul vacii, dar s-au obisnuit. Si constructia foisorului le-a dat ceva mai multe batai de cap. 

7. Care crezi ca va fi cea mai grea proba in acest sezon?

- O sa fiu creativ si o sa ma gandesc la ceva care se potriveste cu Ciprul, ceva ce sigur le va da mult de furca.

8. Care dintre concurenti crezi ca se va adapta cel mai bine / care crezi ca va trebui sa munceasca mult pentru a putea face fata la Ferma.

- Cu totii cred ca se vor adapta mai devreme sau mai tarziu, dar din cate am vazut eu, Benny se va adapta usor la conditii pentru ca are disciplina sportului. Ipate si Strunila cred ca vor pune osul la munca ca sa faca fata. 

9. Cum crezi ca s-ar descurca Iulia Vantur la Ferma?

- Problema ar fi medi-pedi. Dar, lasand gluma la o parte, ea are deja experienta anului trecut si cred ca a furat ceva meserie de la mine care ar ajuta-o sa faca fata cu brio la orice proba. 

10. Ce vedeta ar vrei sa vezi in sezonul trei de Ferma Vedetelor?

- Mi-ar placea sa il vad pe Catalin Maruta cum pune umarul la treaba.

Ferma Vedetelor -  Alta tara, alta distractie!

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni