• PRO TV
  • "Ferma vedetelor" are limita de bagaje

"Ferma vedetelor" are limita de bagaje

"Ferma vedetelor" are limita de bagaje

Reguli stricte la Ferma Vedetelor! Cei 12 concurenti, obisnuiti cu bagaje incapatoare, incarcate cu tot ce au nevoie atunci cand pleaca intr-o calatorie, au avut surpriza de a pleca in Cipru cu valizele pe jumatate goale. Ei au fost nevoiti sa renunte la multe dintre obiectele preferate, care le-ar fi oferit mai mult confort pe parcursul sederii lor la ferma.

Anda Ghita, Saveta Bogdan, Mircea N. Stoian, AMI, Lili Sandu, Viorel Sipos, Benny Adegbuyi, Maria Constantin, Marcel Toader, Sorana Darclée, Paul Ipate si Octavian Strunila au avut voie sa ia in bagaj doar cateva articole: 2 perechi de incaltaminte, o pereche de papuci de casa, 2 geci, 4 pantaloni, rochii sau fuste, 4 obiecte de lenjerie intima, o pijama, 4 perechi de sosete, 3 bluze, pulovere sau hanorace, 4 tricouri, un costum de baie, o pereche de manusi, 2 caciuli, un prosop si cateva articole de igiena, cum ar fi pasta de dinti si samponul.

Articolele preferate de la brand-uri de lux au fost lasate acasa, iar daca echipa a mai ratat cate un articol interzis, lui Nea Rata si Iuliei Vantur sigur nu le va scapa nimic la controlul final. Fetele au avut cel mai mult de suferit, fiind nevoite sa lase acasa produsele cosmetice pe care le folosesc zilnic, iar baietii vor duce dorul obiectelor care le asigura confortul, precum perna preferata sau o saltea de pat speciala.

Concurentii au avut voie, insa, sa ia cu ei un obiect cu valoare sentimentala. Pe lista lor se afla mai multe animale de plus, iconite, fotografii cu familia, dar si un flaut de argint extrem de valoros.  

Peripetiile celor 12 vedete la ferma din Cipru, in conditii de viata ca acum 100 de ani, fara confortul lumii moderne si departe de cei dragi, vor putea fi vazute, in curand, la Ferma vedetelor!

Ferma vedetelor – Alta tara, alta distractie!

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni