• PRO TV
  • Jorge si Liliana Mitu au parasit competitia visurilor! FOTO

Jorge si Liliana Mitu au parasit competitia visurilor! FOTO

Jorge si Liliana Mitu au parasit competitia visurilor! FOTO

Luati prin surprindere de condamnarea la duel inca de la prima editie a celui de-al zecelea sezon de la “Dansez pentru tine”, Jorge si Bogdan Vladau s-au antrenat toata saptamana si au sperat  fiecare in parte ca va ramane in competitia visurilor. Publicul a decis sa praseasca show-ul Jorge si Liliana Mitu, in timp ce Bogdan Vladau si Ana Maria Iordan au reusit sa se claseze pe locul doi la finalul celei de-a doua editii.

Dupa ce au fost condamnati la duel, Jorge si Bogdan Vladau au dezvaluit sperantele si temerile lor. Sansele au fost de partea lui Bogdan - Jorge si Liliana au parasit competitia visurilor.

CLICK AICI pentru a vedea realuarea emisiunii "Dansez pentru tine"!

1. Prima editie, prima condamnare la duel. Cum ati primit vestea?

Bogdan: Cu surprindere. Am sperat ca nu va fi cazul, pentru ca, intr-adevar, am muncit foarte mult la acele dansuri.
Jorge: A fost un pic neasteptat, pentru ca la repetii toata lumea spunea ca dansul nostru in ploaie este electrizant si am simtit asta si din partea publicului in timpul show-ului.

2. De ce credeti ca ati ajuns la duel?
 
Bogdan: Am avut foarte mari emotii. Sunt constient ca acestea nu trebuie sa existe, si de obicei nu mi se intampla acest lucru pe scena. Cred ca si din cauza oboselii acumulate si a multor evenimente intamplate saptamana trecuta.
 Jorge: Asa a fost sa fie. Initial am crezut ca accidentarea lui Lili ne va costa si vom lua note pe masura, insa Lili a dat dovada de o ambitie si o concentrare iesite din comun si am reusit 2 dansuri spectaculoase.
Inca nu am aratat ceea ce suntem cu adevarat in stare sa facem in ring.

3. Cum a fost saptamana de antrenamente? Care a fost cel mai chinuitor moment?
Bogdan: Saptamanile de antrenament au fost dificile, foarte extenuante fizic, sincer mult mai dure decat as fi crezut initial. E mult mai greu sa fii dansator decat m-as fi asteptat. Am avut mai multe dureri articulare si accidentari la dans in aceste ultime 3 saptamani, decat am avut in 2 ani de kick-boxing!
Initial am avut si mici probleme de a dansa pe o coregrafie, dar cum orice se invata daca ai buna vointa, cu trecerea timpului, a mers din ce in ce mai bine.
 Jorge: Cel mai greu moment a fost faptul ca Lili a trebuit sa ia 7 zile repaus si am repetat dansurile cu Bogdan. Nu ne asteptam ca Lili sa invete totul in 2 zile. Pacat ca juriul a aflat tarziu de accidentarea ei.

4. Cum au reactionat rudele cand au aflat ca riscati sa parasiti emisiunea?

Bogdan: M-au incurajat si m-au asigurat de increderea si sustinerea lor.
Jorge: Desi am intrat la duel, am primit foarte multe laude si aprecieri referitoare la prestatia noastra din prima emisiune si incurajarile au venit nu numai din partea rudelor mele, ci si din partea admiratorilor.

5. Cum va mobilizati saptamana aceasta? Cum va incurajati unii pe altii in echipa voastra? Aveti vreun obicei mobilizator?
Bogdan: Daca ar fi dupa mine m-as muta in sala de repetitii. Sunt un om cu credinta si ma rog des pentru noi ca echipa, sa avem putere si moralul ridicat!
Incerc sa nu-mi mai pun energia si concentrarea in alte directii decat in cea a dansului si a echipei mele. In pauze incerc sa deconectez atmosfera si mai spun cate un banc, ii mai cant Anei un cantecel. Imi pare rau ca nu ma poate ajuta Victor Slav, prietenul meu, el zice bancurile mult mai bine.
 Jorge: Nici nu avem timp sa ne mai gandim la ce a fost pentru ca avem o saptamana de foc in care trebuie sa pregatim 3 dansuri, cabaret, dans in ploaie si populara in conditiile in care Lili nu s-a recuperat total.

6. Ai venit cu gandul sa castigi. Cum te-ai simti sa parasesti emisiunea chiar la inceput?
Bogdan: Trist si descurajat pe moment. Sper sa fim convingatori in dans si sa nu fie cazul.
Jorge: Daca vom parasi concursul inca din a doua emisiune, asta nu ma va impiedica sa o ajut pe Lili sa-si indeplineasca visul. Este adevarat ca am venit hotarati sa castigam, insa sper ca aceasta experienta o va motiva si mai mult pe Lili sa lupte mai departe.

7. Ce le-ai transmite telespectatorilor ca sa te voteze?
 Bogdan: Le-as transmite sa dea atentie cazului partenerei mele si sa ne dea o sansa, pentru ca promitem sa le oferim adevarate show-uri de dans! Cel putin asa imi doresc, sa nu dezamagesc publicul telespectator, familia, prietenii.
Jorge: Mi-as dori ca telespectatorii sa primeasca ceea ce noi vom transmite din platoul de televiziune: caldura, emotia si dorinta de a merge mai departe. Suntem o echipa plina de pasiune si avem multe de aratat.

8. Se spune ca vineri telespectatorii vor asista la duelul baietilor sexy. Ce crezi ca este cel mai sexy la tine? Crezi ca te va ajuta acest atuu in competitie?
 Bogdan: Nu ma consider sexy, este o eticheta pusa mie de presa. Nu cred ca partea “sexy” ar putea ajuta in competitie, ci echipa, comunicarea dintre noi 3, care sa fie transmisa publicului.
Jorge: Cu siguranta in acest moment nu sexualitatea face diferenta. Consider ca punctele mele forte sunt profesionalismul, devotamentul si daruirea, ceea ce am regasit si la partenera mea, Lili. Sper ca experienta mea din Teatru sa ma ajute sa fac diferenta.

9. Ce crezi despre adversarii tai de la duel? De ce crezi ca te-ar vota oamenii pe tine si nu pe ei?
Bogdan: Sunt colegii mei, ne impacam foarte bine si sunt o echipa competitiva. Sper doar ca oamenii sa ne voteze mai mult pe noi. Pentru ca vom dovedi ca suntem BUNI.
Jorge: Vom incerca sa transmitem aceleasi emotii ca cele din prima emisiune si sper ca telespectatorii sa ne sustina.




 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni