• PRO TV
  • Game show-ul Ce spun romanii – lider de audienta in primele patruzeci de editii ale noului sezon

Game show-ul Ce spun romanii – lider de audienta in primele patruzeci de editii ale noului sezon

Game show-ul Ce spun romanii – lider de audienta in primele patruzeci de editii ale noului sezon

Primele patruzeci de editii ale celui de-al doilea sezon Ce spun romanii au adus in casele telespectatorilor multa distractie, raspunsuri amuzante, familii frumoase si surprize cat cuprinde. 

Cele patruzeci de editii ale sezonului doi Ce spun romanii au fost urmarite, in medie, de aproape 1 milion de telespectatori la nivel national, show-ul fiind lider de audienta pe toate categoriile de public. Pe segmentul publicului comercial, cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani, emisiunea a inregistrat in perioada 4 ianuarie – 26 februarie 2016 o medie de 3.8 puncte de rating si 18.7% share, in timp de postul de televiziune clasat pe locul doi a obtinut 3.1 puncte de rating si 15.3% share.

„Au fost doua luni fenomenale. Ne asteptam? Da si nu. Adica speram ca un format curat si bine produs sa placa si ne asteptam sa ne gasim un loc bun in audiente. Ne bucura mult sa fim lideri de audienta, ne face sa mergem mai departe cu incredere in faptul ca o emisiune in care oamenii nu se cearta, in care isi vorbesc frumos, in care incearca sa castige in cel mai prietenos mod cu putinta... are asa succes. Pe viitor, nu stiu, ce stim noi este ca ne vom vedea de treaba si vom face aceleasi lucruri pe care le-am facut si pana acum. Normal ca ma bucura ca am reusit sa dam deja doua mari premii in acest sezon, sper sa se intample cat mai des, mai ales ca avem in studio familii care joaca bine si merita sa castige.”, a declarat Cabral.

In emisiunile difuzate pana in momentul de fata in noul sezon, doua familii au reusit sa castige cate cinci editii consecutive si sa intre in posesia marelui premiu, insa toate familiile concurente au intrat in competitie pline de entuziasm, s-au distrat si au incercat sa ghiceasca raspunsurile aflate pe panou.

In fiecare zi, de luni pana vineri, de la ora 16:00, telespectatorii afla ce spun romanii, alaturi de concurenti amuzanti si plini de energie, care lupta cu zambetul pe buze pentru premiile puse in joc, dar si de gazda emisiunii, Cabral, numai la PRO TV!

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni