• PRO TV
  • Marele derby Dinamo – Steaua a fost urmarit cu sufletul la gura de milioane de suporteri

Marele derby Dinamo – Steaua a fost urmarit cu sufletul la gura de milioane de suporteri

Marele derby Dinamo – Steaua a fost urmarit cu sufletul la gura de milioane de suporteri

Primul mare derby din 2016 dintre eternele rivale, Dinamo si Steaua, s-a incheiat la egalitate, cu scorul de 0 – 0. Cele doua formatii promit o lupta inversunata pentru a depasi faza semifinalelor din Cupa Romaniei in meciul retur, de pe 21 aprilie, partida transmisa in direct de PRO TV.

Turul din Groapa din semifinalele Cupei Romaniei a fost lider de audienta pe toate segmentele de public, fiind urmarit de 1.9 milioane de telespectatori, la nivel national, pe intreg intervalul de difuzare, intre 20:31 - 22:20. Cel mai urmarit minut al competitiei, de la 21:39, a reunit 2.3 milioane de telespectatori. La nivelul publicului comercial, cu varsta cuprinsa intre 18 si 49 de ani, derby-ul Dinamo - Steaua a fost lider de audienta, obtinand 10.6 puncte de rating si 21.9% share, in timp ce postul de pe locul doi a inregistrat 7.1 puncte de rating si 14.7% share.

Prima repriza a fost dominata de echipa antrenata de Laurentiu Reghecampf, Steaua ratand doua mari ocazii, prin mijlocasul Chipciu. Echipa lui Mircea Rednic a preferat defensiva si un joc pe contraatac, neavand nicio ocazie semnificativa de gol. Steaua a dominat si a doua repriza, totalizand nu mai putin de 5 ocazii mari de gol, Dinamo preferand sa astepte pe contraatac. Calificarea in finala competitiei se decide in returul de pe 21 aprilie, difuzat de PRO TV!

Bucurati-va de fotbal!

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni