• PRO TV
  • A ras de ea pentru ca nu-si recapatase formele, dupa nastere. Raspunsul femeii este o lectie pentru toate mamele

A ras de ea pentru ca nu-si recapatase formele, dupa nastere. Raspunsul femeii este o lectie pentru toate mamele

A ras de ea pentru ca nu-si recapatase formele, dupa nastere. Raspunsul femeii este o lectie pentru toate mamele

Giovanna Fletcher este cea care a povestit pe retelele de socializare intamplarea prin care a trecut. Mesajul ei a adunat zeci de mii de aprecieri si poate fi considerat un exemplu pentru toate mamele din lume.

Giovanna a postat mesajul pe pagina sa in urma unei intamplari neplacute pe care a avut-o cu un barbat. Se pare ca acesta a avut un comentariu nepotrivit legat de faptul ca femeia nu isi recapatase complet formele, dupa nastere, iar abdomenul sau inca era usor umflat.

"S-a intamplat la 11 zile dupa ce nascuse,. Am fost atat de scoata incat am inceput sa rad. Insa cuvintele lui mi-au ramas in minte. Evident. Nu stiu daca urma si un comentariu despre fata mea. Mai mult decat orice, am fost  derutata de comentariul pe care l-am primit. Da, inca am burta. Dar burta aceasta mi-a tinut bebelusul in siguranta timp de 9 luni. Burta aceasta mi-a umplut lumea cu dragoste si lumina, mai mult decat stiam ca este posibil. Burta aceasta este un miracol. In timp, nu va mai fi asa, dar nu voi inceta niciodata sa-i fiu recunoscatoare ei si corpului meu pentru tot ceea ce mi-au oferit.", a scris femeia.


Fotografia pe care Giovanna si-a facut in momentul in care a postat acest mesaj a strans peste 60 000 de aprecieri si o multime de persoane au reactionat la citirea povestii ei, sustinand-o.

Tu ce parere ai despre ceea ce i s-a intamplat?

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni