• PRO TV
  • I-a oferit album de familie inedit. Ce a facut un fotograf pentru mama ramasa singura in urma unei tragedii

I-a oferit album de familie inedit. Ce a facut un fotograf pentru mama ramasa singura in urma unei tragedii

I-a oferit album de familie inedit. Ce a facut un fotograf pentru mama ramasa singura in urma unei tragedii

Sidney Conley este fotograful care a ajutat-o pe femeia din imagini sa il includa pe sotul sau in fotografiile pe care le-a facut alaturi de cel mic. Desi tatal copilului nu mai era alaturi de ei, Nicole a reusit sa aiba un album de familie din care acesta sa nu lipseasca.

Cei doi soti planificasera sa faca o sedinte foto impreuna cu fiul lor, insa Nicole a decis anuleze totul, scriu cei de la Littlethings.com

Fotograful la care apelasera a reusit insa sa duca totul la un alt nivel. Pentru a fi siguri ca baietelul va avea ca amintire fotografii alaturi de tatal lui, Nicole a acceptat ideea fotografului.

Imaginile realizate sunt menite sa transmita faptul ca Deonta, tatal baietelului, va fi intotdeauna alaturi de familia lui, ca si cand nimic nu s-ar fi intamplat.

Fotografiile au fost prelucrate de catre Sidney iar rezultatul a induiosat inimile celor care le-au vazut pe pagina de socializare. Capturile postate de Sidney Conley au adunat mii de aprecieri din partea prietenilor sai virtuali si o multime de comentarii care sprijina dragostea cuplului si gestul facut de fotograf.


 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni