• PRO TV
  • A strans peste 8 000 de sutiene si aproximativ 30 000 de produse de igiena intima. Motivul pentru care face acest lucru

A strans peste 8 000 de sutiene si aproximativ 30 000 de produse de igiena intima. Motivul pentru care face acest lucru

A strans peste 8 000 de sutiene si aproximativ 30 000 de produse de igiena intima. Motivul pentru care face acest lucru

O multime de femei care locuiesc pe strazi si nu au casa nu isi permit nici macar mancare, iar de aici deducem clar ca obiecte pe care o femeie le folosesc in mod regulat, ele nici macar nu se gandesc sa le foloseasca.

Sutienele sau produsele de igiena intima sunt esentiale pentru o femeie, nu numai atunci cand vorbim despre sanatate, dar si in ceea ce priveste increderea in sine. 

Pentru ca a observat toate aceste lucruri, Dana Marlowe, mama a doi copii a decis sa faca ceva in acest sens. Pentru ca a observat ca adaposturile pentru oamenii strazii primesc foarte rar donatii cu astfel de elemente, Marlowe a pus bazele organizatiei: "Support the Girls".

In timpul liber, Marlowe reuseste sa stranga aceste obiecte de igiena intima pe care mai apoi le doneaza unui adapost din apropierea casei sale. Pana in acest moment, femeia a strans peste 8 000 de sutiene si aproximativ 30 000 de produse de igiena intima. 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni